Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +434
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Korzystając z bazy wyróżników tablic rejestracyjnych dostępnych na stronie:
http://www.tablicerejestracyjne.pl/tablice-rejestracyjne/polska-2000,
stwórz własną bazę (lub bazy) na podstawie wpisów dokonywanych przez użytkownika programu.
Użytkownik będzie wpisywał z klawiatury numer rejestracyjny pojazdu w formacie: wyróżnik-cyfry. Program musi zidentyfikować województwo oraz powiat, w którym pojazd jest zarejestrowany. W przypadku pojazdów specjalnych należy określić rodzaj służby (wewnętrzna, policja, wojsko, celna, itd.).
Program musi również rozróżniać numery rejestracyjne pojazdów służb dyplomatycznych.
Na podstawie wyróżników (województw lub służb lub służby dyplomatycznej) należy umieścić w bazie (lub w bazach) danych przechowywanej na dysku lokalnym następujące zestawy danych:
• [nr. rejestracyjny + województwo + powiat] lub
• [nr. rejestracyjny + rodzaj służby] lub
• [nr. rejestracyjny + przedstawicielstwo dyplomatyczne + obszar zastosowań pojazdu].
Jakaś pomoc mireczka? Musi to być w pythonie