Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +742
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
PobierzMircy w #zwiazki #p0lka #kiciochpyta Jak rozwiązujecie temat podziału kosztów życia w związki. Mam mieszkanie na kredo i oprócz tego czynsz, prąd, gaz, tv plus internet. Myslalem żeby różowa dokładała tysiaka. Ona uważa że połowa rachunków wyłączając z tego kredyt. Ja mam jakieś tam swoje zdanie ale chętnie przeczytam jakie wy macie zanim je napisze

9 euro w kieszeni ( 30 wydałem na hostel) , i w drodze przelew z pracy 150 euro. Dwóch Mirkow napisało że wysłało po 20, a dwóch tajemnicza kwotę.
Do wypłaty jak bym miał z noclegowni nie korzystać potrzeba: 41 nocy w hostelu -410 euro, jedzenie na 44 dni 220 euro, bilety około 130 euro. Czyli 760 euro. Dziura budżetowa dalej spora, ale mój budżet vs to co potrzeba ciągle się do siebie zbliżają :-). Przyszły tydzień będzie ciekawy bo od poniedziałku mam zmianę na.. 6 Xd także na szczurowni będzie pobudka coś koło 3'30 - 3'50 :-) a ja za 10 minut się zbieram idę sobie kupić jakąś bule i jogurt do lidla i lecę do pracy. Dziś nowa hala GB 2 na markishe alle i kończę godzinę szybciej o 21 :-) #kurakberlin #emigracja
źródło: comment_Kz83cETEYrWQBIKXU3xuzzoXZqeKLmqa.jpg
Pobierzszacun btw
...czekam na dalsze wieści.
Dziwne. piszesz o wegetacji, zapotrzebowaniu i jak kolejnych ściśle ludzkich potrzebach ...a tu taka rozrzutność ...
....3mam kciuki i wyjście z impasu...ale te wpisy coraz bardziej dziwne. .
@The_DiceMan jakie ekskluzywne? A co mam jeść? Dwie Bułki 50 centów, z mięsa najtańsza była szynka po 99 centów nic tańszego pakowanego nie było, energetyk 50 eurocentow (25 do zwrotu za puszkę będzie) jogurt 30 eurocentow, kawa 29 eurocentow.
Komentarz usunięty przez autora