Wpis z mikrobloga

Gdzie mogę dostać dobre jakościowo t-shirty białe i czarne bez napisów i obrazków. Czyli czyste.
Takie żebym mógł bezpośrednio pod elegancki sweter założyć na przykład.
Tylko proszę nie podawajcie decathlonów czy h&m, bo zaszedłem i jak to zobaczyłem, to wstyd mi było, że ludzie nazywają to jako dobre jakościowo i nie trwałe.

Ważne żeby nie były powyciągane.
Kiedyś znalazłem spoko w reserved z serii premium cotton czy premium quality. Ale tam tylko białe i granatowe, a czarnych brak. Poza tym białych już dorwać nie mogę nawet.

#modameska #ubierajsiezwykopem
M.....k - Gdzie mogę dostać dobre jakościowo t-shirty białe i czarne bez napisów i ob...

źródło: comment_vHoVpksACj3Y94aYnVwIoccBCSO6QJU4.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mam_na_imie_czosnek: Dawno nie kupowałem tiszertów, ale zerknij na Imperial Sol's czy Adler (ponoć spoko). A ogólniej: szukaj zrobionych z bawełny (pół)czesanej ring spun. Czesana będzie lepsza od pół, ale droższa. Przędzenie typu ring spun daje silniej skręconą, miększą i mniej mechacącą się bawełnę, natomiast wymaga trochę lepszego surowca niż open end, jest bardziej czasochłonne, przez to droższe w produkcji.

Oczywiście jedna bawełna ring spun i druga mogą się między sobą
  • Odpowiedz
@Mam_na_imie_czosnek: To się zgadza, nie ma dobrych t-shirtów na rynku (albo ciężko je znaleźć)! Generalnie mnóstwo jest t-shirtów kiepskiej jakości, a jak jest już t-shirt dobry materiałowo, to rękawy długie, albo krój do bani.
Gdzie szukać? Panowie prosimy o doradztwo i zakończmy ten temat. :)
Wołam: @UszatyBloger @The-Bigwig
  • Odpowiedz
@_Shine: @Mam_na_imie_czosnek: No widzicie Panowie, w kwestii podstawowych t-shirtów mam doświadczenia jedynie z H&M i jestem bardzo zadowolony (ale może to sprawa spadku jakości na przestrzeni kilku lat, bo moje modele mają już po 3-4). Może warto by spróbować niszowych marek bieliźnianych?
  • Odpowiedz