Aktywne Wpisy
Kamileqq +789
JanLaguna +241
Ukraina skarży Polskę do Światowej Organizacji Handlu
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
XD
XDXD
XDXDXD
#neuropa #4konserwy #polityka #sex #cycki #edukacja #rakcontent #bekazpodludzi
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @BarekMelka @smyl @Xianist @Lipathor @Destr0 @Majk_ @GilbertEatingGrape @kakaowymistrz @eMac1ek @wielooczek @dasto123 @koroluk @donmuchito1992 @MalyBiolog @daj_pan_spokoj @baqs @RPG-7 @emkape @hidd3n13 @bvszky @Songbird @kvvach @Bartoni @GeorgeSorosVEVO @Szarlejowiec @banani @wagrant @Usurper @Replica @fukboi @Joz @fantomasas @madmen @emdey @nuuminat @franek-pokrywko @Slonx @Lisek_Chrystusek @Awerege @qweasdzxc @Snufkin_91 @Wsiok @nawon @GordonLameman @Saeglopur @Matyson @
@saakaszi: co
@BarekMelka: w sumie to coraz częściej wołacie do totalnego antyrigczu xD
@saakaszi: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na podstawie tego trzeba zbudować jakąś dobrą pastę. xDDDDDDDD
@Zashi: fixed
@saakaszi: Jestem chłopcem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A co gorsza, mój ojciec okazał się być moją matką. Cale życie w kłamstwie.
@saakaszi: #!$%@?, jestem dziewczynką.
Kto mówi, że PiS walczy z ideologią gender?
Nie zapominajmy też, że antykoncepcja powoduje aborcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zashi: No w paście o ciotce Dolores, Anon, Tymek i Daria żałują inicjacji seksualnej do końca życia. xd
@saakaszi: o cholera... chyba muszę zmienić kolor paska jak t(r)ak
@Mesmeryzowany: Krótkiego.