Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz
oficjalniemartwa +13
Znalazłam 70zł na ulicy, ale jakoś mi szkoda człowieka, który je zgubił i smutno mi.

Gracze mogą dołączyć teraz do kolejek stworzonych przez członków swoich grup na Steam
Dodano zakładkę Steam Groups w głównym menu
Domyślnie jeżeli klikniesz Zagraj ze znajomymi, twoja kolejka będzie dostępna dla członków grupy steamowej.
Dzięki temu można
Dodano skrzynie Glove Case zawierające 17 broni zaprojektowanych przez społeczność, a jako specjalne przedmioty dodano aż 24 nowe rękawice .
Dodano nowy Radicals Music Box zawierający 7 nowych zestawów muzycznych StatTrak od artystów „Radicals”.
G---o dodali, kolejny skok na $.
Gracze mogą dołączyć teraz do kolejek stworzonych przez członków swoich grup na Steam
Dodano zakładkę Steam Groups w głównym menu
Domyślnie jeżeli klikniesz Zagraj ze znajomymi, twoja kolejka będzie dostępna dla członków grupy steamowej.
Dzięki temu można dołączyć do grup regionowych,