Aktywne Wpisy
LSkiper +1536
Nie wiem co mnie skłoniło aby pisać takie rzeczy na portalu ze śmiesznymi obrazkami, ale trudno. Jakoś muszę to z siebie wyrzucić.
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
Dzisiaj po godz. 3 odeszła ode mnie moja wieloletnia dziewczyna. Byliśmy ze sobą ponad 10 lat - ta dekada była wypełniona ogromnym szczęściem, które mnie spotkało z jej strony - najpierw spotykaliśmy się, aby w ogóle ocenić czy się lubimy, potem codzienne pisanie po 100-200 sms/dzień, potem sama świadomość o
adreno420 +4
Mieszkam w Warszawie, da się teraz pojechać w góry na wielosezonach, chciałbym z różową do zakopanego. Auto golf 5.
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
#motoryzacja #samochody #zakopane #warszawa
#podroze
Naprawdę inteligentna produkcja pokazująca różne aspekty życia społeczno-politycznego w Polsce.
Mimo, iż wyprodukowano aż dziesięć sezonów, to były one bardzo równe i stale utrzymywały wysoki poziom.
Chylę czoła przed reżyserem, scenarzystami i całą obsadą aktorską.
"Najważniejsza rzecz to w życiu miarę wszystkiego mieć. Za mało - niedobrze, ale i za dużo niezdrowo. Tak to już jest. O to chodzi, że jak się zaczęło, to i wiedzieć trzeba, kiedy skończyć wypada."
#ranczo #seriale
130 odcinków Rancza to może nie jest jakaś niewiarygodna liczba, ale ilu serialom udało się zachować jakość chociaż przez taki okres? Moim zdaniem już nawet 60 odcinków The Wire (5 sezonów) przy takim równym, wysokim poziomie jaki prezentował, to niesamowity wynik, przez co wielu określa go mianem
Komentarz usunięty przez moderatora