Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +182
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +39
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Czy mogę prosić o wsparcie w doborze tabletu do rysowania? Chcę nabyć coś do amatorskiego tworzenia grafik w PS. Mój budżet to max 200zł (wiem - cebulo zalatujo ale nie jestem programista15k), interesują mnie opinie na temat producentów jak to współpracuje z Photoshopem, jakie wady/zalety itp.
To będzie mój pierwszy tablet w użyciu więc żadnej wiedzy nie posiadam, tylko taką jaki mają wygląd :<
Wiem, że niektórzy cenią sobie klawisze funkcyjne wbudowane w tablet (przybliżanie), czasami kąt położenia rysika, funkcje gumki, itp. Ale czy do rysowania prostych projektów w Photoshopie to jest ważne?
Potrzebuje tego na teraz do tworzenia grafiki podobnej do Warcraftowej, więc takie bardziej animowane rysowalniki bez ogromu szczegółów. Myślę, że z internetowych opowieści to coś ze stajni Wacomu by pasowało, ale spytam Was czy macie jakieś inne taby do polecenia.
#kiciochpyta #tabletgraficzny #grafika #grafikakomputerowa #photoshop #rysujzwykopem
Dziękuje za opinie i bonusik pierwszych dwóch moich dni używania :) - rysuje 2d obiekty w isometrii na potrzeby mobilek.
źródło: comment_bEEVxqiBO5gwl1xF0T9EtOW3wW7T1ZSn.jpg
Pobierz