Aktywne Wpisy

annlupin +34
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +22
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

źródło: comment_GBvPcYR1Vhj7Qt1qthLR4f0tCRxxavK8.jpg
PobierzZ pracą to oni sobie radzą bardzo dobrze. Gdyby nie problemy demograficzne i walka szkół to kadra
Świetnie to rozumiem, dlatego śmieszą mnie strajki nauczycieli, gdzie żądają podwyżki tak naprawde za nic. W technikum nauczycieli zawodu miałem takich, którzy o zawodzie nie mieli pojęcia, a gdy próbowałem im wyperswadować, że nie mają racji, to jeden z nich dał mi 4 jedynki, z czego dwie gdy mnie nie było już w klasie xD Dlatego najpierw aparat do zwalniania nauczycieli i możliwości obrony swoich praw przez ucznia, a
Za podważenie opinii Wielce Oświeconego Jaśnie Pana Dupka. Takie przypadki też bywały.
@fredperry: taka ich praca, jak sobie nie radzą to do fizycznej
Komentarz usunięty przez autora
W UK to dzieciaki są bezkarne. Pomyśl co może zrobić ludzie co mają gąbkę zamiast mózgu i wiedzą że są nietykalni.
po 2 latach. tak wróciłem