Aktywne Wpisy
Mirki mam pytanie, cofałem dzisiaj samochodem i nie zauważyłem gościa z taxi i #!$%@?łem w niego. On zadzwonił do szefa wysłał mu zdjęcia szkody i szef powiedział że koszt wyniesie 1500 zł. Nie chcieli Policji ja też nie więc ugadaliśmy się i zapłaciłem mu kasę plus spisaliśmy oświadczenie że takowa kasa była przekazana. Czy mogą mi jakieś problemy robić w przyszłości czy raczej obejdzie się bez syfu?
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
#motoryzacja #kiciochpyta #stluczka
Ridicolous +394
Nic dziwnego, że szanowny generał Szymczyk #!$%@? granatnik z głośnikiem jak tak wyglądają zaliczenia egzaminu z broni palnej w #policja #heheszki #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przykład:
I co jeszcze?
Może jeszcze dostęp do toalety?
No chyba cię #!$%@?ło roszczeniowy lewaku... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@duckar dostęp pewnie tak, ale papier swój
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczoraj też wrzuciłem post o ofertach i "wymaganiach"
Kolega miał kiedyś problem ze swoim szefem - pryncypał zauważył, że jego pracownik kilka razy wyszedł 5
Komentarz usunięty przez autora
@hadrian3: nie wszystkim
@zagu: hahhaa
Po pierwsze odbijales sie na wejsciu i wyjsciu na czytniku. Dostep do danych miala tylko szefowa. Oprocz tego wszystko musiales notowac w swoim zeszyciku ktory kazdy posiadal tj. ile godzin co robiles w pracy dokladnie (z dokladnoscia do 10 min.) Na koniec miesiaca poswiecales 2h aby zrobic raport i to zliczyc i skladales na biurko szefowej.
I teraz