Aktywne Wpisy
Trzesidzida +456
Czy to już starość jeśli #!$%@? wie po co trzymam w szufladzie stary kabel VGA który prawdopodobnie już do niczego się nie przyda?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
theoretically +22
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Przykład:
I co jeszcze?
Może jeszcze dostęp do toalety?
@mor3nko: Podzieliłbym się tą opinią z PiP.
@duckar:
Weź jednak pod uwagę, że pracownicy nie zawsze na czas wykonują swoja robotę. Samo przyjście do pracy nie jest pracą de`facto.
@idol89: dzisiejsze wpisy na mirko sponsoruje "Ironia" S.A.
Myślałem, że próbujesz dowodzić, że firmowe narzędzia pracy to luksus. Mea culpa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś rozmawiałam z jakąś headhunterką, która przedstawiła mi ofertę pracy w (moim zdaniem) beznadziejnych godzinach, 13-21 chyba. Zapytałam ile kasy za taką przyjemność, oczywiście "nie mogła mi tego powiedzieć" i poprosiła, żebym sama rzuciła kwotę. No to rzuciłam XD Wtedy ona "nie nie, to za dużo, mogą dać mi tyle i tyle". Na
@zagu: Sądze, że to chodzi o to, żeby podkreślić fakt, że np. oferują pracę na etacie w oparciu o umowę i pracę i nie wymagają od Ciebie np. samochodu (gdy np. jesteś PH). Jest dość powszechną praktyką w różnych "impexpol"-ach, że etat i narzędzie pracy to dopiero po okresie próbnym (najczęściej na czarno), a na razie pokaż co potrafisz i używaj swoich narzędzi - samochodu,
pracowałam kiedyś w drogiej firmie sprzedającej porcelanę w galerii handlowej. akurat mieli wyprzedaż przedświąteczną więc na środku galerii było dodatkowe, otwarte stoisko z przecenami. do łazienki mogłam iść przed pracą a potem dopiero jak przyszła koleżanka na zmianę (często około 6-7 h byłam sama). ani rano nie mogłam wypić kawy przed wyjściem, ani w trakcie pracy bo wiedziałam, że nie mogłabym iść.
tak więc nie dziw się