Wpis z mikrobloga

r/pizzagate [*]

https://www.reddit.com/r/pizzagate/comments/5edior/admins_will_be_banning_this_subreddit_at_4pm_pst/

We received this message from the admins guys. Sorry everyone. We tried.

Hey All--

We wanted to let you know that after several long discussions on our end we are unable to keep your community open after today. This is because we’re still seeing PII of private individuals continually posted on your subreddit and it’s not being removed by moderators after multiple warnings and discussions with your team. We recognize that you feel this is an important investigation, however as it has become clear that this community is unable to stay within our sitewide rules we will be banning the subreddit at 4:00 PM PST.

Nowe miejsce dla zainteresowanych: https://voat.co/v/PizzaGate

#reddit #pizzagate #tangodown
  • 11
This is because we’re still seeing PII of private individuals continually posted on your subreddit and it’s not being removed by moderators after multiple warnings and discussions with your team

@Foliarz: Czy to znaczy, że moderatorzy nie usuwali prywatnych informacji o ludziach, które były postowane w owym subreddicie?
Czy to znaczy, że moderatorzy nie usuwali prywatnych informacj

@Inanis: leciało co mogło, zdjęcia, prywatne numery telefonów, adresy link do google maps - szkoda że jeszcze nikogo nie udało się zlinczować - a były plany już wymierzenia sprawiedliwości pracownikom comet ping pong :)
@mehow80: Jesteśmy poważnymi użytkownikami, to śledztwo jest poważne...
Zastanawiałam się właśnie kiedy coś co na początku brzmi w miarę sensownie przerodzi się w shit show. Widać mnie ominęło. Nawet jeżeli coś w tym jest, to brawo, użytkownicy zabili własną inicjatywę, a kilka dni temu bodaj myślałam, żeby ludzie ogarnęli to nim wleje się w to tona gówna. Ech... No i wszystko w #!$%@?.
Same suche materiały tj. zdjęcia, wideo, do pewnego stopnia maile były mocno creepy

@Inanis: Bo miałeś powiedziane czego masz szukać - szukaj pedofili to tak jak w tym filmie fokus - z zakładem na stadionie, przez cały tydzień facetowi podświadomie wmawiali numer 55 żeby w końcu wybrał ten numer z tysiąca innych.

durne reddity nawet z Podesty zrobili porywacza dziecka w 2007 na podstawie maila w którym to on życzył komuś
@mehow80: > Bo miałeś powiedziane czego masz szukać
Miałaś*
Poza tym to nieprawda. Nie wmówisz mi, że zdjęcie np. dziecka przyklejonego taśmą do stołu albo zdjęcie lalki "for sale" nie są creepy. Analogicznie z #!$%@? artami, wideo i całą okultystyczną otoczką. Tego filmu nawet nie dopatrzałam do końca bo mi się tak źle zrobiło.

durne reddity nawet z Podesty zrobili porywacza dziecka w 2007 na podstawie maila w którym to on
Poza tym to nieprawda. Nie wmówisz mi, że zdjęcie np. dziecka przyklejonego taśmą do stołu albo zdjęcie lalki "for sale" nie są creepy.

@Inanis: nie są.

Analogicznie z #!$%@? artami, wideo i całą okultystyczną otoczką.

jakimi artami? i jaka okultystyczna otoczka?