Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +328
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +157
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
#neuropa #4konserwy #jkm #korwin
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/link/2564179/norweski-program-edukacyjny-dla-dzieci/
http://www.wykop.pl/link/3458099/tak-wyglada-norweska-edukacja-seksualna-dla-8-latkow-w-panstwowej-tv/
Widocznie ma rację, skoro najwyraźniej za mało czasu spędzono na naukę was czytania ze zrozumieniem. W głowach tylko kutasy i miejsca na logiczne myślenie brak.
Akurat co jak co, ale w Norwegii to właśnie w programach edukacyjnych dla młodzieży pokazują normalnie narządy płciowe na nastolatkach i prezenterka mówi o dojrzewaniu mając c---a chłopaka obok twarzy. Beznadziejny wybrał sobie przykład, bo takie animacje jak ta bardziej pasują do Polski.
tutaj jest fragment tego programu o którym pisałem, ale yt nie pozwala nawet pokazać tego co oni mają normalnie w tv. Program jest
Przyznaje sie do braku rigczu. I co teraz? Lyso ci?
Wszystko się zgadza. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
A tak na serio - u nas się podchodzi do tego inaczej, u nich inaczej. U nas to temat tabu, a u nich nie. Niech robią co chcą, jak widać nie każą innym krajom wprowadzać takich zajęć. Osobiście nie wydaje mi się, że ta edukacja
@Alocha18: Oczywiscie. Przyznanie sie do bledu jednak nie boli.
@Flypho: Nie, dlaczego? Doceniam takie zachowanie.
@Askyn: Widocznie wpis @CreativePL mozna interpretowac dwojako. Z szybkiego rzutu oka na nicki wydawalo mi sie ze plusuja go osoby nie przepadajace za JKM. W takim razie przepraszam
Można napisać po ludzku "nie zgadzam się z ich systemem, ponieważ..." Ale jak zwykle trzeba narobić szumu wokół swojej osoby.
Plusy na mirko powazny biznes xd