Aktywne Wpisy
Random7777 +398
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

4gN4x +174
dlaczego powinni wybrać papieża ukraińca:
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez
1. dla bólu d--y polaków
2. młody siusior 40 lat to przez następne 30 lat będzie spokój z wybieraniem papieży
3. chłop nazywa się byczok, hehe byczek
4. nwm wygląda trochę jak gruby zełeński
#papiez
źródło: 640px-Mykola_Bychok%2C_CSsR
Pobierz

"Nasz" kurier ma podobno kilka dni wolnego, ale do tej pory kiedy go nie było zastępował go wtedy po prostu inny kurier. Ale teraz - zamiast niego jeżdżą taksówkarze. Co więcej pan taksiarz powiedział mi dzisiaj, że mają tak jeździć co najmniej do Świąt. A pan na dyspozytorni taksówkarskiej z kolei, przy okazji rzucił, że jeździ ich trzydziestu. W DPD mówią, że w Łodzi mają braki kadrowe. Muszą być one mocno dramatyczne, że aż 30 dodatkowych gości potrzebowali. Chyba, że ten co jeździł u nas, jest tak wydajny, że robi kilka rejonów :). Ogólnie jest to mocno dziwne i uciążliwe. DPD twierdzi, że nie ma ich numerów telefonów, na dyspozytorni taksówek nie mogą mi podać numeru taksiarza, a poza tym "nie wiedzą w którym samochodzie jest ta paczka". Znaleźli podobno tego taksówkarza, który miał nasze rzeczy drogą eliminacji - dzwoniąc po tych co jeżdżą na naszym terenie. Co najgorsze - co zrobić w przypadku uszkodzenia? Spytałam się dzisiejszego taksówkarza i powiedział, że nie wie. "Chyba" trzeba załatwiać to bezpośrednio z #dpd. #ecommerce
Ktoś z #taxi #lodz może to potwierdzić?
źródło: comment_Qc9y6ifDmnZ2p2iVfKKKoIh01vTSnhz8.jpg
Pobierz@Akuku69: mój przyjaciel pracuje w DPD w Strykowie i jest mega p---a tam w skrócie, ale to jest wina kierownictwa bo tak ich śrubowali że w wszyscy uciekli do konkurencji, ale na kilkadziesiąt nowych samochodów dla kierownictwa było.