Cześć, miało być rozdajo, więc jest rozdajo ( ͡°͜ʖ͡°)
Krótko, na temat: Mamy do rozdania 20 naszych kubków. Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy zaplusować ten wpis. Plusy zbieramy do najbliższego czwartku, do godziny 20 :) Jedna osoba, może wygrać jeden kubek.
Jak będzie powyżej 1000 plusów, to dorzucamy do puli dodatkowy gadżet. Jak będzie powyżej 2000 plusów, to do puli dorzucamy niespodziankę w postaci jednego z naszych produktów :)
Tego samego dnia ogłosimy wyniki losowania (losujemy za pomocą mirkorandom).
@myPhone: Witam, Jestem chory... lekki katar... więc poproszę dwa telefony i kubek i gadżet a jak będzie powyżej 100+ to jeszcze jeden telefon... jeden może być wasz a drugi tej firmy z jabłkiem. Dziękuję i pozdrawiam.
używałem godzinę, potem miesiąc trwała reklamacja z tytułu niezgodności z umową. Na szczęście w instrukcji była podana inna pojemność baterii i ekran dotykowy i na tej podstawie oddałem to do reala ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ulvarin: Zastanawiamy się właśnie co ma być niespodzianką za 2000 plusów ;) Może zwrot mojego tabletu który jest na reklamacji od 15 października? Z większym szajsem się dawno nie spotkałem najpierw kamerka active cam z WiFi do której soft obsługujący wifi przestał działać i nie można było liczyć na żaden suport tylko marne tłumaczenia z infolinii że pracujecie nad tym później tablet kupiony dla ojca emeryta
W którym marnie działa wifi i nie działa hdmi wątpię że kubkiem to się naprawi. Niestety Polska firma straciliście zaufanie moje i moich znajomych to co sprzedajecie to chiński chłam
@myPhone to ta słynna firma wciskająca chińskie telefony (które wcale nie są ich projektu, bo identyczne modele chinoli można kupić na ali) 300% drożej niż w chinach?
chce kupić smartfon myphone dla matuli do 300-350zł, warto? Nie warto kupiłem tablet dla ojca zepsuł się i od blisko miesiąca nie mam ani kasy ani sprzętu ani konkretnej informacji co dalej
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
miało być rozdajo, więc jest rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Krótko, na temat:
Mamy do rozdania 20 naszych kubków. Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy zaplusować ten wpis. Plusy zbieramy do najbliższego czwartku, do godziny 20 :) Jedna osoba, może wygrać jeden kubek.
Jak będzie powyżej 1000 plusów, to dorzucamy do puli dodatkowy gadżet.
Jak będzie powyżej 2000 plusów, to do puli dorzucamy niespodziankę w postaci jednego z naszych produktów :)
Tego samego dnia ogłosimy wyniki losowania (losujemy za pomocą mirkorandom).
#myphone #rozdajo
źródło: comment_woOAxokYeUGfmqB79ENZyEzoELpEnSa8.jpg
Pobierzsame telefony spoko, sam mam waszego fona z biedry za 300zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@myPhone: ja to "miałem" to :
http://m.pcformat.pl/News-myPhone-z-klawiatura-QWERTY,n,5838
używałem godzinę, potem miesiąc trwała reklamacja z tytułu niezgodności z umową. Na szczęście w instrukcji była podana inna pojemność baterii i ekran dotykowy i na tej podstawie oddałem to do reala
( ͡° ͜ʖ ͡°)