Wpis z mikrobloga

@robertx: No chyba tak. Wolę pracować fizycznie, wrócić do domu, zjeść obiad, wziąć prysznic i być znowy w formie niż pracować w biurze i być tak wypompowany psychicznie na koniec dnia, że nawed obiadu się nie chce robić. Niestety fizyczni g---o zarabiają.
  • Odpowiedz
@Kismeth: gdyby nosili te maski przeciwpyłowe na ryjach to by im się łatwiej oddychało i nie męczyliby się tak szybko. Jak sobie pozdejmują trzonki z kilofów i łopat to będą jeszcze bardziej uszlachetnieni ciężką pracą.
  • Odpowiedz
@Kismeth: mogę im z chęcią opowiedzieć jak mnie w-----a i męczy psychicznie kilka ładnych lat konsekwentnego zdobywania wiedzy, użerania się z prowadzącymi i stresowania po to żeby w ogóle pracować w takim biurze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@markopolon: jakbyś zgadł. Zajumane z fejsa znajomego ze ślunska, który edukację zakończył na ośmioklasowej podstawówce, w której wcześniej dwa razy powtarzał klasę.
  • Odpowiedz
@plemnik_w_piwie: zajeb sobie na łeb maske przeciwpyłową i pracuj w 30 stopniach celsjusza, ale nie takich jak na budowie w słoneczku tylko takich w wilgotnością 90% i brakiem jakiegokolwiek ruchu tego powietrza
  • Odpowiedz
kazdy na tym wykopie najmądrzejszy: "idz do biura, pracuj w biurze", a k---a tak na prawde ponad połowa to stuleje siedzące na studiach dziennych za kase rodziców, którzy w wieku 25 lat dalej mają dwie lewe ręce, a drugie tyle to mcdonaldziarze albo k---a kelnerzy, czasem zdarzy sie jakas stuleja co zarabia 15k za programowanie, ale to pewnie tylko jego fantazje bo to ze za jeden miesiac za swoje projekty wezmie 3k
  • Odpowiedz
@Kismeth: ja p------e jako górnik nie mogę na takie gownomemy patrzeć... Niech się k---a zwolnią i idą do biedronki co za problem. A czekaj mamy emeryturę po 25 latach no to "byda narzekoł ale wytrzimia"
  • Odpowiedz
@plemnik_w_piwie: robota w tej masce to nie jest taka przyjemna sprawa. Są takie momenty że nie możesz czasem nabrać pełnego wdechu w tym gównie, uwierz mi. Kiedyś odnoszę wrażenie że oddychało się w tym lepiej ale znając życie teraz mamy inne, tańsze maski gorszej jakości ale nikt nie raczył o tym powiedzieć. Albo zdrowie już nie te c--j wie.
  • Odpowiedz