Aktywne Wpisy

eskejper +132

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną
Jestem ze swoją różową od pięciu lat. Niedawno zmieniłem prace na lepiej płatną, mam teraz co jakiś czas wyjazd na szkolenia. Tydzień temu byłem na dwudniowym szkoleniu, było na nim trochę osób, sporo z innych oddziałów z innych miast. Wieczorem po szkoleniu zrobiliśmy sobie integracje podczas której poznałem pewną dziewczynę, wyróżniała się i od razu wpadła mi w oko, wiedziałem ze ja jej również. Sama z początku ze mną

https://etherscan.io/charts/hashrate
Niemniej, ciekawa sytuacja.
1. Inflacja w ETH wynosi jakieś 10% rocznie. Inflacja w Zcash wynosi obecnie kilkaset procent tygodniowo.
2. Ty w ogóle wiesz jaki jest mechanizm difficulty bomb? To będzie rozłożone na wiele miesięcy.
@Ancro: Dlatego na dłuższą metę, ETH przechodzi na PoS - dzięki temu będą niezależni od sytuacji rynkowej innych coinów
Nie do końca. Nie jestem pewien.
@McGravier: jakie wiele miesięcy? O czym Ty mówisz? Na POS przechodzić mieliście już wkrótce a trudność zacznie rosnąć wykładniczo już od bloku 300000000.… t.j. 15 styczeń. Chyba, że znowu coś się zmieniło.
Bomba została częściowo spowolniona przy forku upgradeującym protokół frontier->homestead na początku tego roku
W lutym z 14 zrobi się 25s, w marcu będzie ok 35s, kwiecień/maj jakieś 55s, i tak dalej. Przejście na PoS musi być wykonane przed
@McGravier: fiat ma mieć 2% rocznie i zobacz jak nas okrada. Nie przeraża Cię 10%?
Znowu nie odróżniasz inflacji cen od inflacji bazy monetarnej. Już raz ci to tłumaczyłem i najwyraźniej nic nie zrozumiałeś. Poza tym bitcoin w pierwszych latach miał dużo więcej niż 10% rocznie
@McGravier: przez cztery lata tylko. Co Ty tu porównujesz? Cztery lata do nieskończoności? Będzie kopany w nieskończoność! Masz na to tłumaczenie?
Bitcoin ma sztywny limit i mam pewność, że jego wartość będzie rosła wraz z moim majątkiem a ethf to jakiś koszmar. Nie zazdroszczę Twoim dzieciom majątku, który przekażesz im w ETHF.
Komentarz usunięty przez autora
LN pozwoli odciążyć sieć, zachować bezpieczeństwo i kupić sobie więcej czasu do momentu kiedy pokonamy technologiczne bariery.