Aktywne Wpisy

anoysath +1922
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

akNe +454
Macie tak czasami, że jak Wam się śni coś p--------o, to uświadamiacie sobie we śnie, że to na szczęście tylko sen i że zaraz się możecie z tego obudzić?
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
źródło: IMG_1083
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja odpowiem po ekspercku: to zależy.
Od tego co będziesz robił dalej, jeżeli przez kolejne lata (i to szybko, tak jak np. na studiach 3,5 letnich) będziesz się uczył innych języków, to możesz wybrać C/C++, będziesz miał porównanie, poznasz dużo elementów występujących w innych językach, dasz radę wybrać.
Jeżeli python będzie przez jakiś czas jedynym językiem, jaki będziesz znać, to jest dobrym wyborem, bo nie musisz
Python jest OK moim zdaniem
Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie: który język jest prostszy Python czy C++? I wybrać ten prostszy (co nie znaczy, że bardziej prymitywny i gorszy - może właśnie lepszy - wszystko zależy do czego).
Wg Ciebie który jest prostszy?
str = int
Ten kod pythona sprawdziłem. Bardzo fajna sprawa:) Właśnie dlatego mi się python zaczyna podobać, że
Generalnie moim zdaniem python przez dużą ilość bibliotek uczy wykorzystania cudzej pracy do zrobienia własnego projektu.