Aktywne Wpisy

innych +437
ludzie naprawdę wpłacą 70mln na fundację takiego typa xd
plusujcie to zawołam jak się okaże z tego afera za jakiś czas
#latwogang
plusujcie to zawołam jak się okaże z tego afera za jakiś czas
#latwogang
źródło: Zrzut ekranu 2026-04-25 233633
Pobierz
Ka4az +30
Wykop to jest naprawdę smutne miejsce. Cały internet zarówno w PL jak i za granicą wspiera akcje i cieszy się z tego jak to wywaliło, a tutaj banda przegrywow (łatwo sprawdzić po tagach) szczuje i pluje na prawo i lewo ¯\(ツ)/¯ nic dziwnego, że wszyscy stąd uciekają. #latwogang

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja odpowiem po ekspercku: to zależy.
Od tego co będziesz robił dalej, jeżeli przez kolejne lata (i to szybko, tak jak np. na studiach 3,5 letnich) będziesz się uczył innych języków, to możesz wybrać C/C++, będziesz miał porównanie, poznasz dużo elementów występujących w innych językach, dasz radę wybrać.
Jeżeli python będzie przez jakiś czas jedynym językiem, jaki będziesz znać, to jest dobrym wyborem, bo nie musisz
Python jest OK moim zdaniem
Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie: który język jest prostszy Python czy C++? I wybrać ten prostszy (co nie znaczy, że bardziej prymitywny i gorszy - może właśnie lepszy - wszystko zależy do czego).
Wg Ciebie który jest prostszy?
str = int
Ten kod pythona sprawdziłem. Bardzo fajna sprawa:) Właśnie dlatego mi się python zaczyna podobać, że
Generalnie moim zdaniem python przez dużą ilość bibliotek uczy wykorzystania cudzej pracy do zrobienia własnego projektu.