Wpis z mikrobloga

Mireczki, mam sprawę. Naprawdę moim ulubionym tekstem w tego typu tematach jest: "a nie lepiej dołożyć 150 tysi i kupić coś porządniejszego?", lecz niestety w tej sytuacji mam 7 tys. złotych i potrzebuję kupić samochód. Dodatkowym wymaganiem jest to, że po złożeniu siedzeń musi zmieścić się kosiarka.
Co polecacie?
W tej cenie widziałam kilka aut typu Volvo V40 roczniki ok. 2000. Czy warto się zastanowić, czy może coś innego? Nie musi to być aż tak duży samochód jak to volvo. Tylko warunek kosiarki musi być spełniony.
Dajcie znać, bo nie znam się na tym temacie.

#kupujzwykopem #auta #samochody #samochod #volvo
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@piornik_z_sarenka polecam Alfa Romeo 156 w kombi i dieslu. Koniecznie 1.9 jtd. Kupiłem swoją za 6 tysięcy złotych, zrobiłem rozrząd, wymieniłem olej i filtry i bez problemu zamknąłem się w 7 tysiącach. Od 40000 km zdazylem z dodatkowych rzeczy tylko wymienic alternator. Koszt 150 zl. Uważaj na ogniska rdzy i nie patrz nawet na silniki benzynowe bo koszta zzeraja.
  • Odpowiedz
@yanbar:

kup cos tanszego, a kase przeznacz na naprawy ktorych taki samochod na pewno bedzie wymagal. Ja swojego bolida > kupilem za 4k, w ciagu pierwszego roku do zrobienia rozrzad, kilka rzeczy w zawieszeniu, drobiazgi w stylu regulacji

gazu czy wymiany oleju, do tego radio z zestawem glosnomowiacym, oponki i spokojnie 7k bedzie. Tyle ze mam

pewnosc ze najblizsze kilkanascie tysiecy km przejade bez niespodziewanych przygod

Seicento 8k, do zrobienia
  • Odpowiedz