Aktywne Wpisy

natuuris +108

reventon +69
#niepopularnaopinia
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu
#muzyka poważna to nadmuzyka i nikt nie może temu zaprzeczyć.
mowie to jako były wannabe-rock'n'rollowiec, gitarzysta, ktory za durnej młodości darzyl gleboka pogarda wszystko co nie polega na szarpaniu drotow, najlepiej z przesterem, za szczyt kompozycji uwazal zmienne metra dream theater, a piękna - ballady Stinga.
Odkrywam juz od paru lat wspaniałe dziedzictwo Europejskiej muzyki.
Zakochałem się w muzyce dawnej, śpiewie gregoriańskim, zachwyciłem Bachem, mszami Mozarta, uwielbiam koncerty schumanna i każdemu

https://www.amazon.com/dp/B00HFCWSWO/sr=1-9/qid=1478116580/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me=&qid=1478116580&sr=1-9
Dobry deal? Do okazyjnego video i do zdjeć chyba więcej nie potrzeba.
Teraz taka moda żeby z dzieciakami do fotografa latać i sesje im robić. Mój kuzyn po zakupie aparatu nowej lustrzanki dopytywał się mnie co i jak. Po pewnym czasie jak dokupił 50mm 1.4 plus jakieś tła ze statywami z Allegro byłem pod wrażeniem jakości zdjęć które robił małemu dziecku.