Aktywne Wpisy
Gours +636
Kilka minut temu dodałem post, w którym wyraziłem szok po obejrzeniu fragmentu filmiku kanału Dla Pieniędzy na temat Tuska. Bardzo agresywny i kłamliwy wobec Tuska, w skrócie i delikatnie rzecz ujmując. Poszperałem dalej - okazało się, że typ jest sponsorowany przez CPK - jeden z jego filmów jest oznaczony.
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
To jest po prostu szok. Spółka CPK z pieniędzy podatników sponsoruje youtubera, który szkaluje na całej linii Tuska. W najnowszym filmiku masa nawiązań
źródło: IMG_3139
Pobierz
gacek_w +1
Gdybyście mogli grać tylko w jedną grę przez dłuższy czas (np. pół roku), jaka gra by to była? U mnie (jednak) Minecraft.
#gry #pcmasterrace #playstation #xbox #switch
#gry #pcmasterrace #playstation #xbox #switch

PI is undefined elo 650;
Mam podpięte:
@Dassault: a spróbuj #include
#define _USE_MATH_DEFINES#includePoza tym powinno działać na zwykłym math.h, jakieś pomysły co jest nie tak z VS?
M_PInie jest zdefiniowane w standardzie.#include .
M_PIi uƶywając tego zdajesz się na łaskę dostawców niestandardowych rozszerzeń.constexpr static double pi = 3.1415926535;i korzystać z tego, zamiast z makra jak człowiek pierwotny w jaskini w 1990 r.?I chciałbym się też dowiedzieć dlaczego muszę podpinać bibliotekę string, a najlepiej co z tym cholerstwem zrobić żeby mi nie wyrzucało ciągle błędów.
M_PIjest NIESTANDARDOWYM ROZSZERZENIEM. To znaczy, ƶe nie ma go w standardzie.Poza tym, Code Blocks i VS to IDE, mylisz je z kompilatorami. W C::B jak najbardziej moƶna kompilować w VC++, a w VS w clangu.
Miałem za małą po obiektowym c++ Zelenta gdzie on po prostu używał stałych bez definiowania.