#pytanie #allegro #inpost Wykopki, Jest inba. Kupujacy wybral Inpost za 12,18 zł. Ja sprzedaję dość duży przedmiot (obudowa - 11 kg). No, ale na inpoście pokazuje mi, że to jest kwota za paczkomat. No to ja kurier, łącznie pokazuje że to koszt 38 zł. No ok. Biere to. Pisze do kupującego, że w takim razie dopłąta, a on się pluje. Olać to? Mam wrażenie, że szukał frajera.
@Arrival: gdzie masz takich kurierów, co za 15 - 20 brutto ogarną paczkę do 30 kg? Pytam serio, bo jak mi dasz namiary, to mam w dupie tych obecnych, co za 5 kg biorą 25 - 30.
@boltzmann: patrząc na Twój nick wcale się nie dziwię, że kombinujesz jak zrobić, żeby ktoś inny zapłacił za Twoją pomyłkę. "Bądź mężczyzną, choć raz".
@Flying_Dutchman: Po prostu chciałem to zrobić na szybko. I nie czytałem wszystkiego :) Miałem sporo rzeczy to sprzedania generalnie. A prawdziwy mężczyzna nie wydaje osądów, nie wiedząc na czym stoi...
@boltzmann: Że ty spieprzyłeś i on szukał frajera? chyba raczej Ty boziu jak ja unikam takich oszustów i sprzedawców jak Ty. Wystawie taniej niz inni a potem zażądam dopłaty pod byle pretekstem , juz to przerabiałem
@boltzmann: jeśli patrzyłeś bezpośrednio na stronie InPostu to błąd. Musisz wejść przez specjalną zakładkę z Allegro, wtedy pojawia się ta ustalone cena. Jest trochę schowana, ale znajdziesz ją w ustawieniach sprzedaży na Allegro.
Wykopki, Jest inba. Kupujacy wybral Inpost za 12,18 zł. Ja sprzedaję dość duży przedmiot (obudowa - 11 kg). No, ale na inpoście pokazuje mi, że to jest kwota za paczkomat. No to ja kurier, łącznie pokazuje że to koszt 38 zł. No ok. Biere to. Pisze do kupującego, że w takim razie dopłąta, a on się pluje. Olać to? Mam wrażenie, że szukał frajera.
źródło: comment_uw4Oob5cf3bCVZLED8N8rbcJx9qLKzj5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@boltzmann: Że ty spieprzyłeś i on szukał frajera? chyba raczej Ty boziu jak ja unikam takich oszustów i sprzedawców jak Ty. Wystawie taniej niz inni a potem zażądam dopłaty pod byle pretekstem , juz to przerabiałem
źródło: comment_cba4uOfCCG7e4hWmzofs5ubbyCxze8C5.jpg
PobierzJest trochę schowana, ale znajdziesz ją w ustawieniach sprzedaży na Allegro.