Hej psiarze błagam was i proszę trzymajcie swoje psy albo chociaż je dobrze wychowajcie bo człowiek który nie lubi jak wasz pies biegnie rozpędzony w jego stronę nie może spokojnie przejść przez park. Wyobraźcie sobie też ze wiele osób psów się boi i wasze "on nie gryzie" jeszcze bardziej w-----a. Obecnie takie osoby nie mają szans pobiegać sobie po parku na luzie . Ja osobiście zaczynam biegać z gazem i juz się nie mogę doczekać kiedy użyje go na twoim glupim psie. #psy #bieganie #gorzkiezale #zalesie
@grucki: mnie w-----a jak właściciele dają swoim psom mnie obwąchać, boję się psów i mnie to w-----a że ludzie nie potrafią trzymać ich na 'krótkiej' smyczy.
@grucki: zaraz od wykopowych ekspertow sie dowiesz, ze psy sa wychowywane i nie gryza nikogo i ze twoje obawy sa bez sensu i ze w ogole jestes strachliwa beksa i panikarz. Poza tym nie ma ras niebezpiecznych, sa tylko glupi wlasciciele, a oni nie sa glupi i wychowuja swoje psy prawidlowi. A jak uzyjesz gazu to oni cie zglosza na policje i ze jestes p---------m hyclem i krzywdzisz niewinne zwierzeta.
@grucki: Ja się generalnie boję psów, choć staram się, żeby to nie wpływało zbytnio na to gdzie biegam czy chodzę. Parę razy zdażyło mi się ochrzanić właściciela za psa bez smyczy. Oczywiście od razu oburzenie, że jak mi nie pasuje, to niech policję wzywam, bo on ma prawo psa po parku wyprowadzać. A raz z premedytacją takie psa (lekko) kopnąłem w pysk. Sorry, ale jak za mną leci i warczy,
Ty jako wlasciciel przewidzisz. Ale jaka szklana kula (czy fusami) powinien dysponowac czlowiek ktory widzi pedzacego na niego psa? Ma wyczytac z wyrazu pyska, ulozenia lap, uszu i ogona, ze pies chce sie bawic, a nie bronic wlasciciela/terytorium?
@UndaMarina: Jak ktoś nie umie psa upilnować, to psa w ogóle posiadać nie powinien.
@hard1: otóż to. Jak wiesz, że pies nie jest karny, to smycz przyspawana do ręki koniec kropka. @grucki: miło się czyta takie wypowiedzi, zamiast hurr k---a głupie psy biegajo durr, co na wypoku jest cholernie częste.. Ludzie są głupi, małe szanse na zmianę tego, niestety. A po dupach obrywają później psy..
@hard1: p--------o. Z resztą, ludziom przeszkadzają nawet psy na smyczy (bo się interesuje, szczeka), czy w prywatnym ogródku. Ileż to miałam dziwnych akcji, ze względu na to że ludzie są totalnymi ignorantami. Czasem myślę, że jak trzymać psa to tylko, na prywaynym, strzeżonym boisku piłkarskim, bo zawsze się znajdzie jakiś frendzel, któremu coś nie pasuje albo boi się psów.
A jak uzyjesz gazu to oni cie zglosza na policje i ze jestes p---------m hyclem i krzywdzisz niewinne zwierzeta.
Parę razy zdażyło mi się ochrzanić właściciela za psa bez smyczy. Oczywiście od razu oburzenie, że jak mi nie pasuje, to niech policję wzywam, bo on ma prawo psa po parku wyprowadzać.
A raz z premedytacją takie psa (lekko) kopnąłem w pysk. Sorry, ale jak za mną leci i warczy,
Komentarz usunięty przez moderatora
@UndaMarina: Jak ktoś nie umie psa upilnować, to psa w ogóle posiadać nie powinien.
Ty jako wlasciciel przewidzisz. Ale jaka szklana kula (czy fusami) powinien dysponowac czlowiek ktory widzi pedzacego na niego psa?
Ma wyczytac z wyrazu pyska, ulozenia lap, uszu i ogona, ze pies chce sie bawic, a nie bronic wlasciciela/terytorium?
@hard1: otóż to. Jak wiesz, że pies nie jest karny, to smycz przyspawana do ręki koniec kropka.
@grucki: miło się czyta takie wypowiedzi, zamiast hurr k---a głupie psy biegajo durr, co na wypoku jest cholernie częste.. Ludzie są głupi, małe szanse na zmianę tego, niestety. A po dupach obrywają później psy..