Aktywne Wpisy

maybe +50
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Front
Pojawiły się informacje o szturmowaniu pierwszych zabudowań w Mosulu przez jednostki specjalne ISF na osi od Bartella. Nie widziałem osobiście potwierdzenia.
Front południowy jakby utknął. Od kilku dni nie dzieje się na nim nic nadzwyczajnego.
W pełni przejęto miejscowości oznaczone na mapce.
Pytanie za 100 punktów. Wołać też do takich krótkich wpisów?
Mapka od @matador74 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#irak #bitwaomosulfaq #bitwaomosul #wykopnawojnie
źródło: comment_8NSOvVuTdkL1AUXWcRDo6tEvsBK8foBk.jpg
Pobierz! @ungaged @D3v0 @FLAC @porucznik_franek @Maarloeve @Sniper12 @Antyperspirant @Tasanga @kwejk @Sojuze @niewieszocb @Vydra @JablkowyAndroid @QBA__ @Migfirefox @MojHonorToWiernosc @xqwzyts @tjbb @Vuko____ @nietopies @KrowaMleczna @materaldo @Piwniczanin @Zuben @Awerege @adam-skowyt @dynamiczniak @Jogan @swi3tlik @rozgarglony @Sefni @rebel101