Aktywne Wpisy

menelf +5
rzygalam o:
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21
22:46
23:17
0:35
2:13 (ale już nic ze mnie nie wyszło)
3:05 wzięłam acenocoumarol zamiast o 20/21

Antorus +37
i pomyśleć, że kiedyś broniłem lekarzy, bo PiS się jak zwykle uwziął na "wykształciuchów tfuuuuu" i szczuje.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.
Albo że no dobra pandemia jest to niech dostają bonusa.
Bonus nigdy się nie skończył xD
Niech jadą. Jesteśmy na etapie takiego bizancjum, że możemy tutaj przyjąć Niemców czy Holendrów, płacić im...ich stawki. I być na tym interesie do przodu względem naszych konowałów bilokacyjnych.

#microsoft
Bo jeśli chodzi o cenę - 3000$ - to nawet nie jest konkurencyjny dla iMaca, który i tak jest w k---ę drogi.
@I_try_to_talk_to_you: Pracuje się mega zajebiście. Jeśli ktoś ma tylko jeden monitor to tylko 27-28"
Ciekawe co będzie jak będziesz musiał narysować detal opierając nadgarstek na monitorze... Pewnie to samo co na tablecie, dyskoteka multitouch na ekranie.
Pozatym to Windows, to najwieksza bolączka tego komputera, dlatego nie jest wart 12k.
@KaloryfeR: ciekawe jak z kalibracją kolorów. Jeśli się da całkiem nieźle ustawić, to pewnie część grafików będzie zadowolona. Może też w tym być spora cześć kosztu. Nie bez powodu najtańsze monitory dla grafików do zastosowań profesjonalnych kosztują po 4kPLLN.
Komentarz usunięty przez autora