Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +313
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

Front.
Na froncie w zasadzie bez zmian od wczoraj jeśli chodzi o zajmowanie miejscowości, poza pełną kontrolą nad Qaraqush.
Wiadomości okołofrontowe.
ISF przejęło na południu od Mosulu rakiety ISIS z iperytem siarkowym znanym lepiej jako gaz musztardowy.
Wyjaśniło się kto zbombardował pogrzeb w Daququ. Irakijczycy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Peszmerga osiągnęła wczoraj na odcinku wschodnim granice irackiego Kurdystanu wypełniając w ten sposób mandat, który otrzymali od KRG. Wykopano rowy graniczne. Jeśli będą inne ustalenia z rządem federalnym, to mogą kontynuować operację.
Prokurator Regionu Kurdystanu zakazał dalszych live streamów z operacji (╯︵╰,)
Z racji braku mapki będzie tradycyjnie zdjęcie. Tym razem optymistyczne.
#irak #bitwaomosul #wykopnawojnie #bitwaomosulfaq
źródło: comment_DMJqUk2JSM4dWmlPqDxB4J7RCf4htEfv.jpg
Pobierz! @balb @saperq @Herbatnik @szasznik @Antyperspirant @Liesbaum @gibpotatoe @andrzej-milewski-14 @rissah @Svoboda @Pjotsze @2PacShakur @rozgarglony @Hardporecorn @d0t3r @aaadam91 @Jerry664 @Migfirefox @Mursztin @Tical25 @summerparty @kodijak @cruc @Gjt1337 @trojpalczastadlonzciasta @Eckhart @elim @pini000 @Asterling @Adv3pl @keicaam @Picowaty91