Wpis z mikrobloga

@ju_q: ale wiesz, że celownik wogóle nie musi być na przeciwniku aby uzyskać info gdzie on jest? tak to ten moment i widać jak nagle coldzera robi niespodzieany flick w stronę neo a następnie czeka jak gdyby nigdy nic
  • Odpowiedz
nagle coldzera robi niespodzieany flick w stronę neo

@KUKIPUKI: Aha. No tak. A zaraz potem celownik idzie w drugą stronę, bo czity pokazują, gdzie jest Pasha. A Pasha zabił dwóch tylko dlatego, że ma lepszego aima niż Fallen i Coldzera. Wykop confirmed.

następnie czeka jak gdyby nic

@KUKIPUKI: Rzeczywiście niespodziewane, że ktoś sprawdza plecy. Żaden progracz w żadnej drużynie nigdy tego nie robi.
  • Odpowiedz
@ju_q: ok nie chcesz wierzyć twoja sprawa, żyj dalej w świadomości, że oni grają bez czitów btw w drużynie vp na 100% czituje byali tylko tyle wiem.
  • Odpowiedz
w drużynie vp na 100% czituje byali

@KUKIPUKI: No, Neo też na 100%. Potwierdzone przecież. Nie widziałeś tego ruchu celownika na graczy SK?

Ale wiesz, że stojąc w miejscu można ruszyć celownikiem w dwie strony, więc jest 50% szans, że "trafią" w tę, po której jest przeciwnik? Serio to jest dowód na czity? Bo ruszają celownikiem w kierunku, w którym z dużym prawdopodobieństwem po prostu ktoś
  • Odpowiedz
@ju_q: czy ty jesteś normalny, nigdy nie powiedziałem , że neo,taz czy pasha czitują i ich mi jest najbardziej właśnie szkoda, a co do tego filmiku to obejrzyj go całego bo to był własnie przykład jak ten czit działa ale widzę, że wolisz żyć dalej w iluzji twoja sprawa.
  • Odpowiedz