Od jakiegoś czasu czułem się sfrustrowany tym że nie mam dziewczyny. Aż do czasu kiedy poznałem fajną dziewczynę i uświadomiłem sobie że tak naprawdę to nie chcę się wiązać bo podoba mi się życie kawalera. Tak więc mirki nie frustrujcie i nie męczcie się myślami że czegoś nie macie bo możliwe że to tylko iluzja potrzeby wynikająca z presji społeczeństwa. Żyjcie swoim życiem i NIE BÓJCIE SIĘ BYĆ SOBĄ. Mam też teorię że będąc sobą i idąc z "prądem siebie" odpowiednia partnerka z którą naprawdę będziemy chcieli się związać sama się pojawi w najodpowiedniejszym momencie.
@uzytkownik_portalu_wykop: akurat przyznam się, że pewna laska, która jeździ DHLem i roznosi małe rzeczy to fajna laska. Mało makijażu, zgrabna, ładna buźka.
Nie wiem czemu zacząłem częściej zamawiać przez DHL....
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Od jakiegoś czasu czułem się sfrustrowany tym że nie mam dziewczyny. Aż do czasu kiedy poznałem fajną dziewczynę i uświadomiłem sobie że tak naprawdę to nie chcę się wiązać bo podoba mi się życie kawalera.
Tak więc mirki nie frustrujcie i nie męczcie się myślami że czegoś nie macie bo możliwe że to tylko iluzja potrzeby wynikająca z presji społeczeństwa.
Żyjcie swoim życiem i NIE BÓJCIE SIĘ BYĆ SOBĄ.
Mam też teorię że będąc sobą i idąc z "prądem siebie" odpowiednia partnerka z którą naprawdę będziemy chcieli się związać sama się pojawi w najodpowiedniejszym momencie.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
źródło: comment_jzODkpAwuvMv9WL3Hxcl5BheJiGeNrmG.jpg
PobierzMało makijażu, zgrabna, ładna buźka.
Nie wiem czemu zacząłem częściej zamawiać przez DHL....