Aktywne Wpisy

njay +136
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz
Dkaab +6
Czy ja dobrze widzę...
@Lewusx które miejsce sylwetkowo, 1 czy 2 wśród takich wynalazków?
Na treningu też wciskali ze to tylko na ryżu z kurczakiem + kreatyna z HMB ?
Pzdr
#trening #mikrokoksy #silownia
@Lewusx które miejsce sylwetkowo, 1 czy 2 wśród takich wynalazków?
Na treningu też wciskali ze to tylko na ryżu z kurczakiem + kreatyna z HMB ?
Pzdr
#trening #mikrokoksy #silownia
źródło: W502935433_18344758942093664_8488957590692503197_n
Pobierz

#gownowpis #agd #nieszczescie #dlaczegoja
źródło: comment_3LQAtIOPFJznQum7k9dPmPCsYb3acFlb.jpg
Pobierz@SOLGAZ: macie może specyfikację materiału? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.
I pytanie czy uderzenie ceramiką (obudowa świecy zapłonowej) w witroceramikę spowoduje jej rozsypanie?
Chodzi dokładnie o
To jest coś więcej niż szkło hartowane, bo witroceramika jest prasowana w trakcie hartowania. Przynajmniej ta którą my mamy
Czyli tak na prawdę kawałkiem ceramiki łatwo rozsypać taką płytę ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Proponuję zmienić
@UmCykCyk: moja nawet roku nie ma i już do wymiany ( ͡° ʖ̯ ͡°) pierwsza rzecz, która na nią spadła (╯︵╰,)
@fiszu86: przyznam, że ja również się bardzo zdziwiłam. od razu jak spadła to myślałam, że szklanka się tak potłukła, zamiotłam szkło a tam taki widok ( ͡
źródło: comment_TjNcchlHioQZ4kGrEIxae2174v8n3uiu.jpg
Pobierz