@nimithril eech, ja mam pękniętą płytę w poprzek, najpierw trochę się wyszczerbiła, a potem przez przypadek no cóż, stanąłem na niej jak czyściłem półki, ale na szczęście pęknięcie jest pomiędzy palnikami więc jest już taka od 2 lat xD
@nimithril gdzie kupiłaś płytę?możesz mi powiedzieć jak sprawdzała sie taka płyta do tej pory? To był pierwszy upadek na taka płytę? Słyszałaś, żeby komuś jeszcze tak walnęła płyta? Gdzie planujesz kupić nowa? @Jean-Claude-Seagal te same pytania co wyżej :)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#gownowpis #agd #nieszczescie #dlaczegoja
źródło: comment_3LQAtIOPFJznQum7k9dPmPCsYb3acFlb.jpg
PobierzGdzie planujesz kupić nowa?
@Jean-Claude-Seagal te same pytania co wyżej :)
@nimithril: sama nie spadła. Moim zdaniem, tak wygląda płyta, na którą upuściłaś szklankę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bcde: nie