Wpis z mikrobloga

Mirki spod tagu #epapierosy doradźcie jakiś atomizer. Chodziłoby mi o coś z jak najmniejszym "oknem", tank, min 3ml. Miałem kiedyś t3s jak na obrazku i pomimo wielu upadków działał. Rozwaliłem już Cubisa i Aio, właśnie przez tę szybkę. Zastanawiam się nad Cubis pro albo Lyche bo wyglądają jakby miały mało szkła, ale jak znacie coś lepszego to proszę, polećcie coś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Duke_Nukem - Mirki spod tagu #epapierosy doradźcie jakiś atomizer. Chodziłoby mi o co...

źródło: comment_OnGXK4BCSBBDilqUSfvIcHOItvt0STDm.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Duke_Nukem: kup coś po prostu z wymiennymi. z chin zapas 5szkiełek 3$ i tłucz do woli. no i dodam tylko, że przerobiłem kilkanaście tanków i jak na złość tylko w cubisie mi poszła szybka, której jak sam wiesz wymienić nie można.
  • Odpowiedz
@Duke_Nukem: serpent mini/ goblin mini będziesz pan zadowolony - tych dwóch używałem i nic się nie działo. podobno nawet między tymi dwoma modelami szybka jest kompatybilna. na co dzień używam obs crius. tylko w tych parownikach nie ma możliwości kupna grzałek, trzeba samemu kręcić. na gotowe bierz melo3 co oryginalnie jest dawane z tym parowniczkiem, smak ma się ni jak do tego co możesz osiągnąć samemu robiąc ale wciąż jest
  • Odpowiedz
@beaverr: Nad Melo zastanawiałem się wcześniej, ale wybór padł na Cubisa ze względu na to, że w Cubisie były stalowe wstawki. Nie pomyślałem wtedy, żeby sprawdzić możliwość wymiany części. Wezmę tego mielona od razu z dodatkową tubą. Dzięki za pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DexterCho: Co by to miało być konkretnie? Takie "zabudowane" atomizery to tylko RDA widziałem.
@hjrhombre: Jakoś odstrasza mnie zabawa z grzałkami. Chyba, że to transakcja wiązana i wysyłałbyś mi co jakiś czas skręcone grzałki. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Duke_Nukem: Wybacz, widocznie nie zauważyłem informacji o gotowych grzałkach. Przykładowo miałem na myśli Kayfuna v5, sam mam w metalowej "szybce" od czasu kiedy łokciem rozwaliłem szkło na milion kawałków, a nowe szybki jeszcze nie przyszły.
Rozumiem niechęć do kręcenia własnych grzałek ale cenowo nie da się tego porównać, kupujesz najprostszy drut i watę za 4zł i masz spokój na kilka miesięcy.
  • Odpowiedz
@DexterCho: Właśnie o coś takiego mi chodziło. Jeszcze muszę się zastanowić czy te grzałki mi odpowiadają. Próbowałem kręcić do t3s ale nie mam cierpliwości do tego. Może gotowce z edyma o których pisał @hjrhombre będą rozwiązaniem. Dzięki za pomoc. :)
PS Jakbym się zdecydował, to skąd zamawiałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz