Aktywne Wpisy

simplequestion +660
źródło: temp_file8183156768590002098
Pobierz
Gandezz +322
Jutro z lubą jedziemy do szpitala ze skierowaniem, jakiś płyn się zbiera w dziecku (przy płucu i przy mózgu), ginekolog był dość poważny stąd boimy się co będzie dalej (・へ・)
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac
Trzymajcie kciukiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ciaza #zwiazki #zalesie #niewiemjaktootagowac

O xD chyba gościa dupka zapiekła, że nie przed każdym może szpanować, cóż dostałem blokadę.
Ale odpowiem na to co przeczytałem pod jego wpisem i potem też go wrzucam czarno :d
@gogiel: Nom, KL ostro przereklamowany. Najlepsze miasto do mieszkania, żeby robić wypady co tydzień gdzieś to Singapur, ale żeby tam mieć taki poziom mieszkalny to trzeba zarabiać dużo więcej niż @feuer . Coś za coś.
@EnriqueGonzalez: Wszyscy? ;), pewnie się zdziwisz, ale jest mnóstwo ludzi na wykopie, którym się udało, a nie są chętnie do dzielenia się tym w internecie.
@megaloxantha: Zgadzam się całkowicie. Wynajmowanie takich mieszkań w Malezji gdzie najniższa krajowa w Polsce jest uznawana za bardzo godziwą wypłate to troszkę inaczej. Są kraje gdzie za 1000 dolarów można życ już jak król. W Warszawie też niektóre wieżowce to są spore wydatki, jeśli chodzi o wynajem. Nie interesowałem cenowo, się bo jednak wole penthousy z możliwością wyjścia na zewnątrz niż patrzenie z okna tylko, ale pewnie wyjdzie te 8-9k miesiecznie za 70m
@invtraveler: A ja powiem, że Warszawa. Argumenty?
@invtraveler: może po prostu nie lubi wiecznych malkontentów?
Otóż argumenty za Singapurem:
1.Najwięcej połączeń do krajów azjatyckich
2.Czyste miasto, tanie taksówki na lotnisko
3.Dogadasz się po angielsku bez problemu (urzędowy)
4.Bilety z Singapuru do Hong Kongu dużo tańsze niż z Warszawy.
@Feuer ma cały szał pał w Malezji, a ja przebijam się przez korki we Wroclawiu :) Ale swietnie,że komuś się udało,że można komuś dopingować i czytać ciekawe historie (chociaz nadal brakuje mi zdjec jedzenia @Feuer)
@invtraveler dlaczego ten cały ból?
Komentarz usunięty przez autora
@feuer: Hmm ostatnio pisałeś coś innego, ale już mniejsza
@robert919: Ja nie, ktoś inny tak :)
@invtraveler: No zajebiście, że w związku z tym zawołałeś 1100 ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Singapurze pręznie rozwija się Scoot, poza tym masz Silk Air, Tiger Air,
No dla mnie motor w takim klimacie to niezle