Wpis z mikrobloga

@ldefix: i setki tysięcy ludzi oglądający finały ww. ligi w znanej telewizji w USA, lecącej co tydzień w piątek o 22 :P

nie wyobrażam sobie takiego czegoś w warunkach polskich, TVN puszczający na swoim głównym kanale w godzinie szczytu gry komputerowe, tydzień w tydzień przez 3 miesiące.
  • Odpowiedz
@collectiv: Tak to mój rocznik, bylem kiedys adminem w najlepszej sieci serwerow cs 1.6 i kiedys wpadl do nas TaZ z Qbenem uznaje to za zaszczyt, pamietam mapa inferno. Tazowi w-------m bule przy wejsciu z domku na bs A.( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@borys88: gralem w 1.6 byłem wtedy w 1 gimbazie XD I w mieście mieliśmy małego lana. Zajelismy 2 miejsce, bo jak totalne barany w finale na ostatnią mapę wybraliśmy chyba de_kabul (?). Ta mapka co miała tylko jednego bs XD

A teraz w go miałem 2 kałachy. Po tej przerwie jak wygram to stawiam, że wskoczy mi max mg1
  • Odpowiedz
@07zglosSie: kabul specyfike ma swoja, wszystko zależy od graczy pamietam ze kiedys na jednym serwie dostalem bana niby za czity jak mnie to zmotywowalo ( ͡ ͜ʖ ͡). Potem bylem tam wlasnie admem moze znasz puchatek.pl swego czasu bylismi nr.1
  • Odpowiedz