Wpis z mikrobloga

@collectiv: W ogóle robisz sobie jakąś grę typu gównostrzelanka, przez większość czasu grają w nią gimby na informatyce, a po kilku latach tworzy się wokół niej jakiś kult, cały świat ogląda pojedynki, a ziomki zarabiają #!$%@? hajsu tylko dlatego, że dobrze w nią grają xD
@ldefix: i setki tysięcy ludzi oglądający finały ww. ligi w znanej telewizji w USA, lecącej co tydzień w piątek o 22 :P

nie wyobrażam sobie takiego czegoś w warunkach polskich, TVN puszczający na swoim głównym kanale w godzinie szczytu gry komputerowe, tydzień w tydzień przez 3 miesiące.
@07zglosSie: Wlasnie kiedys miałem ekipe.. teraz znow trzeba dac sie poznac itd. Mozna ogarnac, kilku ziomkow jeszcze gra, ale grajac zwykly mm rzeczywiście mozna sie zniechecic. Ruscy odstraszaja, az nie do pojecia jekie to sa #!$%@?.
@borys88: gralem w 1.6 byłem wtedy w 1 gimbazie XD I w mieście mieliśmy małego lana. Zajelismy 2 miejsce, bo jak totalne barany w finale na ostatnią mapę wybraliśmy chyba de_kabul (?). Ta mapka co miała tylko jednego bs XD

A teraz w go miałem 2 kałachy. Po tej przerwie jak wygram to stawiam, że wskoczy mi max mg1
@07zglosSie: kabul specyfike ma swoja, wszystko zależy od graczy pamietam ze kiedys na jednym serwie dostalem bana niby za czity jak mnie to zmotywowalo ( ͡ ͜ʖ ͡). Potem bylem tam wlasnie admem moze znasz puchatek.pl swego czasu bylismi nr.1