Aktywne Wpisy
karaszer0 +812
#kryptowaluty
Prezydent kraju xD
Prezydent kraju xD
źródło: image
Pobierz
jan_pawulon5 +55
Wykopki doradźcie, mam sąsiada który stracił dwie nogi przez cukrzyce i siedzi tak w domu bez niczego. Ma 1700 zł najniższej renty które przeznacza na jedzenie i szlugi. Pomagam mu, chodzę po jedzenie i podstawowe sprawunki.
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na

Jeśli nie bootstrap 3 to co ?
Nie chce mi się pisać własnego frameworka, wstępny-główny grid napiszę samemu ale do treści potrzebuje czegoś gotowego co mogę łatwo dostosować.
Framework css
Jak to jest jakiś projekt typu enterprise gdzie wszystko musi być niezawodne, to bierzesz sprawdzone i znane. Bootstrap 3 albo Foundation. Jak to jest jakiś mały projekt i chcesz się pobawić to możesz brać Bootstrap 4.
To tak jakbyś pytał czy pisać stronę w PHPie, Javie, czy stawiać na Node+Angular. Wszystko zależy od tego jaki to jest projekt.
Osobiście nie rozumiem czemu ludzie szukają "na siłę" czegoś nowego żeby tylko nie używać Bs3. Potem płacz że coś nie działa na ajfonie5s, a klient chce wsparcie, bo akurat ma taką komórkę i nie
Fakt faktem zaawansowane użycia nie są jakieś specjalnie proste póki co, ale jakby nie patrzeć będzie to przyszłość. Kiedyś zamiast się bawić wymuszaniem zachowania tabelki w css'ach + floaty i position absolute, będzie można użyć jednego zbioru rozwiązań właśnie z flexboxa. Problem właśnie w tym że te wszystkie floaty i display: table, to są właśnie hacki :)
A