Wpis z mikrobloga

Ten tutaj osobnik to kot moich dziadków. Kot jest młody, więc nie bardzo ogarnął jak się skacze przez płot, rozharatał sobie łapę i siedzi taki jak na załączonym obrazku. Ale wbrew pozorom kot głupi nie jest. Wczoraj jak obczaił nowego człowieka (czyt. mnie), przylezł i mnie trąca łapą. Trąca i trąca, więc się go pytam KOCIE CO CHCESZ XD. Z racji, że kot głosu nie posiada (tzn posiada ale używa go głównie w celach sępienia żarcia od domowników XD) odpowiedziała mi babcia: "chce żebyś mu ściągnął te opatrunki". Nic nie wskórawszy łapą, kocisko robi największe i najsłodsze oczy jakie widziałem u kota. Siedzi i się patrzy. Minuta, dwie, pięć. Ja nie reaguję. Kot strzela focha i ostentacyjnie kładzie się w kąt dupą do mnie XD Jak mu trochę przeszło, odwrócił się i oglądał telewizję (!) razem ze mną. Nie śpi ani nic, siedzi zaciekawiony patrzy się na jakieś krowy, czy inne zwierzęta domowe. Mówię babci BABCIU HEHE A KOT TO TELEWIZJĘ OGLĄDA, na co babcia z grobową powagą: "Tak. Jak mi dokucza (czyt. non stop domaga się jakiejś ATENCJI XD) to włączam mu tv i mam spokój".

#kot #koty #coolstory
dtkb - Ten tutaj osobnik to kot moich dziadków. Kot jest młody, więc nie bardzo ogarn...

źródło: comment_ycGH7THMg4nwQLM3QaE7hVXlyKo0qDVA.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Erlade: Opatrunek ma zmieniany przez weta co 1-3 dni w zależności od potrzeby. Jego po prostu w-----a, że musi z tym chodzić XD
  • Odpowiedz