Aktywne Wpisy
nowszyja +83
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
1-1-1-1 +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pytam #zegarki a i także #watchboners bo zegarek zacny (chociaż nie wiem czy nie podróba bo na stronie producenta w tej kolorystyce nie znalazłem). Czy znacie jakieś inne podobne, ciekawe zegarki z GMT i wskazaniem czasu w danej strefie? Nie chodzi mi o drugą tarczę, albo żeby zmieniał się czas po naciśnięciu przycisku, najlepiej właśnie żeby była funkcja taka jak tutaj z obracającą się tarczą albo coś podobnego, i nazwami stref np na bezelu. Foto z pewnej grupy facebookowej.
źródło: comment_yrUBRPBz9MClOAcatYL8HaodIxwujfh1.jpg
Pobierzźródło: comment_RGUHjbixegM2omT2iyEJTw3auDXuvOb9.jpg
PobierzPlus za zegarek! Od razu zacząłem rozważać kupno. Szukam fajnego aviatora. Masz może link do tego modelu na jakiejś oficjalnej stronie? Googlowałem i patrzyłem na stronie Longinesa, ale tam znalazłem tylko wersję bez stref:
https://www.longines.com/#!/watches/heritage-collection/l2-831-4-53-2
Może mieć czarny pasek, najwyżej się zmieni w razie potrzeby.
@Hehe: może Cię zainteresuje Hamilton Khaki GMT, ma dodatkową koronkę do ustawiania/zmiany stref czasowych.
źródło: comment_L6Epm3pkhLT2RfB046UIcjsyUtmqsUut.jpg
Pobierz