Aktywne Wpisy

Wiecie, że lekarze z państwowego szpitala w Kaliszu zarabiają więcej niż szefowa Europejskiego Banku Centralnego czy szef Rezerwy Federalnej USA? xD 4 najlepiej opłacanych lekarzy w Kaliszu zarabia średnio po 2,5 mln zł rocznie (w sumie 10 mln zł), podczas gdy wynagrodzenie prezesa EBC wynosi 466 tys. euro (ok. 1,9 mln zł) rocznie, a pensja szefa FED to zaledwie 203 tys. dolarów (ok. 735 tys. zł) rocznie. Szefowie banków centralnych USA i
źródło: 52206
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Już od dawna wiedziałem,że czytelnicy takich ,,portali" mają zaniżone IQ, ale tutaj widać,że są też pelikanami. Biorą pastę na poważnie jak mirki kubki od SOLGAZ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pasta #heheszki patrząc po komentujących #bekazrozowychpaskow
Po drugie ta historia całkiem nieźle trzyma się kupy i ma pozory prawdopodobieństwa (mój kumpel w LO handlował konopiami, takimi wędkarskimi, sprzedawał pierwszakom za cenę zielska). Tak więc nie wiem czym się podniecacie, opowiedzielibyście podobną historię mamie, albo cioci, to pewnie też by uwierzyła i się
ed. w sumie patrząc po tych Twoich akcjach czy tam mikroblogach na tym wykopie to mam rację ;D
@Saper9: slyszymy ze nas obgadujesz! ( ͡° ͜ʖ ͡°)