Aktywne Wpisy

Zopyross +192
Zauważyliście, ile kobiet ma pobazgrane ręce? Myślałem, że to domena biedronek/żabek, ale byłem ostatnio pobierać krew i miła pani w recepcji przyozdobiła sobie rękę praktycznie od dłoni aż po biceps, wygląda, jakby się umazała błotem. Poszedłem dokupić Vigantol (brak witaminy D3 obniża testosteron, pamiętajcie o tym) a w okienku farmaceutka wita mnie z rękoma, jakby chodziło po nich stado mrówek, wzorek na każdym palcu i nadgarstku. Siedzieć 8h dziennie za kasą, żeby
źródło: ttz
Pobierz
czerwonykomuch +177
Prezes Starbucksa zarobił 6666x więcej niż jego średnio zarabiają jego pracownicy.
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
źródło: IMG_9253
Pobierz

Wiem, 7 min - jak ktoś nie jest zainteresowany wersją dzienną i chce zobaczyć tylko oświetlenie to 3:10 ;)
Miałem małe problemy z nagraniem tego materiału, nawet gdy w wersji dziennej było 60 fps, po nagraniu OBS/W10 Screen Capture (XBOX) wyglądało jakby było 20-25fps. Tak w nocnej scenie faktycznie było około ~25-30fps (dynamiczne oświetlenie) ale na moim komputerze wyglądało całkiem dobrze.
Główna wizka
Wersja 360
Wersja chodzona
#blender #grafika3d #ue4 #unrealengine Jak komuś się mój spam nie podoba, to #sirgornmodeluje można na czarno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzięki, ale chciałbym zacząć już nowy projekt (a najlepiej pracę :P) z tą wiedzą którą nabyłem przy robieniu tego - a sporo się tego nazbierało ;)
Wyglada jakbys mial w post procesie ao dodane, wywal to. A jak nie masz to popracuj nad odleglosciami miedzy fotonami, skala swiatla, jakoscia.
Z directionala zmiejsz light shafty bo boli.
Foliage na zewnatrz to kupa, sorry ale tak to wyglada. Wywal to i dodaj jakis dobrze dopasowany obrazek i masz klimat lepszy niz z tym
Masz: https://ue4arch.com/ue4archs-unreal-engine-4-lighting-workflow-part-1/
a jak nadal nie bedzie Ci dobrze dzialac to napisz do mnie, chętnie pomoge
Dlubaj cokolwiek, zawsze warto :)
Najwięcej zajmuje samo modelowanie w blenderze i zrobienie tekstur.