Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +503
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +20
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Biegam, jeżdżę na rowerze, czasem pływam. Mam żonę i dziecko, mam psa i kota, spłacam kredyt za mieszkanie i jeżdżę kilkuletnim autem z salonu - można by wręcz powiedzieć zwyczajny człowiek, mężczyzna, ojciec, mąż.
Jest jednak jeden mankament, który powoduje, że mężczyzną się nie czuję - tym problemem jest przedwczesny wytrysk, z którym nie potrafię sobie poradzić. Mam trzydzieści i kilka lat, moje małżeństwo niedługo sięgnie 10 lat a ja nie jestem w stanie zaspokoić swojej żony. Próbowaliśmy już wszystkiego - żeli, prezerwatyw, ćwiczeń, uciskania - nie pomaga - kończę "zanim zacznę" - czasem trwa to dwie trzy minuty a czasem są to po prostu dwa trzy ruchy.
Musiałem się wygadać anonimowo choć jestem tu z wami od dawna. Dręczy mnie to i ostatnimi czasy wręcz zniechęca do współżycia - bo co to za s--s który tak krótko trwa :(
#zdrowie #medycyna #s--s #firstworldproblems
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Czy cierpisz na przedwczesny wytrysk
Zaakceptował: Asterling