Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Biegam, jeżdżę na rowerze, czasem pływam. Mam żonę i dziecko, mam psa i kota, spłacam kredyt za mieszkanie i jeżdżę kilkuletnim autem z salonu - można by wręcz powiedzieć zwyczajny człowiek, mężczyzna, ojciec, mąż.

Jest jednak jeden mankament, który powoduje, że mężczyzną się nie czuję - tym problemem jest przedwczesny wytrysk, z którym nie potrafię sobie poradzić. Mam trzydzieści i kilka lat, moje małżeństwo niedługo sięgnie 10 lat a ja nie jestem w stanie zaspokoić swojej żony. Próbowaliśmy już wszystkiego - żeli, prezerwatyw, ćwiczeń, uciskania - nie pomaga - kończę "zanim zacznę" - czasem trwa to dwie trzy minuty a czasem są to po prostu dwa trzy ruchy.

Musiałem się wygadać anonimowo choć jestem tu z wami od dawna. Dręczy mnie to i ostatnimi czasy wręcz zniechęca do współżycia - bo co to za seks który tak krótko trwa :(

#zdrowie #medycyna #seks #firstworldproblems

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Pobierz
źródło: comment_UTDQ7CyAuOGIZ8tuWmMW8aT06J6xJZ75.jpg

Czy cierpisz na przedwczesny wytrysk

• Tak 18.8% (315)
  • Nie 81.2% (1359)

Oddanych głosów: 1674

• 101
@temokkor: dzięki, nie, nie spodziewałem się myślałem że czasami ktoś coś napiszę do kilka postów na tydzień i będę sam mógł to ogarniać. Na początku nie było nawet panelu admina i wyznania akceptowalem przez wysłanie odpowiedniego requesta http bezpośrednio do api (mojego nie wykopu).
Ciszę się ze projekt jest tak popularny ale czasami smutno mi ze jest tak wiele zarzutek
wyznania akceptowalem przez wysłanie odpowiedniego requesta http bezpośrednio do api (mojego nie wykopu).

@sokytsinolop: co to jest request, co to jest api? Pamiętam jak jeszcze te wyznania pojawiały się z twojego konta sokytsinolop , nie pamiętam o czym było pierwsze jakie zobaczyłem ale pamiętam że się zdziwiłem że ktoś takie rzeczy na mirko pisze :D potem jak widziałem więcej z twojego konta to tak pomyślałem że pewnie wrzucasz wyznania innych osób.Po
@temokkor: request i api to takie techniczne rzeczy, wątpię żeby Cię to interesowało.
Zarzutki trudno jest rozpoznać, bo przecież najbardziej nieprawdopodobna rzecz mogła się komuś przydarzyć, albo ktoś może mieć taki kontrowersyjny pogląd - trudno to odrzucić, bo wtedy odbierasz komuś możliwość anonimowego wyznania, a to z założenia gwarantuje ten projekt.
Z ostatnich 200 wyznań 151 zostało zaakceptowanych więc 0.755 wszystkich ląduje na mirko.
Powody odrzucenia? Często niepoprawny link do obrazka
BiałaStara: sam miałem podobnie, desperacja była dosyć mocna. Nie cierpisz przypadkiem na grzybicę? Może to głupie, ale od kiedy leczę się i widzę poprawę (moje objawy - paznokcie stóp i zrogowaciały naskórek pod opuszkami) widzę znaczącą poprawę. Oprócz tego z diety eliminuję cukry i no alko. Brałem Trioxal i Myconafine.

Zaakceptował: sokytsinolop
Spróbuj może się wolniej masturbować, tzn. kiedy czujesz że masz się spuścić to robisz parę sekund przerwy aż trochę ochłoniesz i dalej jazda :D I ustalaj sobie limity, np. 10 minut na początek, żeby przyzwyczaić organizm do wolniejszego budowania napięcia. W seksie to samo, porozmawiaj z żoną o tym, na pewno zrozumie i będzie ci chciała w tym pomóc
@sokytsinolop: Widze, ze zarzutka, ale odpowiem Ci jak sobie możesz w bardzo prosty sposób poradzić z przedwczesnym wytryskiem. Kojarzysz leki z grupy SSRI? tzw. antydepresanty. Skombinuj sobie receptę na antydepresant "lexapro" i zacznij go przyjmować na poczatku w bardzo malych dawkach na poczatku by organizm sie przyzwyczail (1/4 tabletki) raz dziennie i po kilku dniach zwiększ dawkę. Gwarantuję Ci, że po 3 tygodniach w godzinę nie będziesz mógł sobie strzepać do