Aktywne Wpisy
drzewko94 +707
Nie ku*wa, 1,5 roczny telefon który kosztował ponad 5k nadaje się tylko do wyj*bania
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
#smartfony #telefony #chip #konsumpcjoznim
LittleOpa +31
Z czego wynika obecnie taki nawał dzieci leczących się psychicznie / psychologicznie? Z tego co pamiętam, w latach 90-00 do pedagoga szkolnego chodziła wyłącznie patologia, a samobójstwa wśród młodzieży to były jednostkowe przypadki. Teraz muszą być całe programy wsparcia finansowane przez miasta takie jak #warszawa
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Perspektywy pracy i sytuacja finansowa była dużo gorsza, a model wychowania raczej był oparty na ojcu z piwem przed TV i matką kurą domową która czasem jedynie
Biegam, jeżdżę na rowerze, czasem pływam. Mam żonę i dziecko, mam psa i kota, spłacam kredyt za mieszkanie i jeżdżę kilkuletnim autem z salonu - można by wręcz powiedzieć zwyczajny człowiek, mężczyzna, ojciec, mąż.
Jest jednak jeden mankament, który powoduje, że mężczyzną się nie czuję - tym problemem jest przedwczesny wytrysk, z którym nie potrafię sobie poradzić. Mam trzydzieści i kilka lat, moje małżeństwo niedługo sięgnie 10 lat a ja nie jestem w stanie zaspokoić swojej żony. Próbowaliśmy już wszystkiego - żeli, prezerwatyw, ćwiczeń, uciskania - nie pomaga - kończę "zanim zacznę" - czasem trwa to dwie trzy minuty a czasem są to po prostu dwa trzy ruchy.
Musiałem się wygadać anonimowo choć jestem tu z wami od dawna. Dręczy mnie to i ostatnimi czasy wręcz zniechęca do współżycia - bo co to za seks który tak krótko trwa :(
#zdrowie #medycyna #seks #firstworldproblems
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Czy cierpisz na przedwczesny wytrysk
tak serio to widziałem zielone konta, które dodawały jeden wpis i tyle (było napisane: piszę z zielonki, dla anonimowości czy cos takiego) no to zrobiłem :)
Ciszę się ze projekt jest tak popularny ale czasami smutno mi ze jest tak wiele zarzutek
@sokytsinolop: co to jest request, co to jest api? Pamiętam jak jeszcze te wyznania pojawiały się z twojego konta sokytsinolop , nie pamiętam o czym było pierwsze jakie zobaczyłem ale pamiętam że się zdziwiłem że ktoś takie rzeczy na mirko pisze :D potem jak widziałem więcej z twojego konta to tak pomyślałem że pewnie wrzucasz wyznania innych osób.Po
Zarzutki trudno jest rozpoznać, bo przecież najbardziej nieprawdopodobna rzecz mogła się komuś przydarzyć, albo ktoś może mieć taki kontrowersyjny pogląd - trudno to odrzucić, bo wtedy odbierasz komuś możliwość anonimowego wyznania, a to z założenia gwarantuje ten projekt.
Z ostatnich 200 wyznań 151 zostało zaakceptowanych więc 0.755 wszystkich ląduje na mirko.
Powody odrzucenia? Często niepoprawny link do obrazka
Zaakceptował: sokytsinolop
@sokytsinolop: Muahhah ta jasne.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: sokytsinolop
Polecę Ci środek, który nazywa się Lidokaina. Gwarantuję 200% - 500% normy :) Pozdro