Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +244
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
mirko_anonim +24
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

Wpis oczywiście okazał się jedynie wymysłem bujnej wyobraźni jego autora. Ale cieszę się, że szybko i sprawnie to wykryliście. Uważam, że pomagać trzeba, ale w całym tym pomaganiu należy zachować zdrowy rozsądek, by ktoś czasem nie próbował wykorzystać naszych dobrych chęci. Dlatego zawsze weryfikujcie informacje, jesteście inteligentnymi ludźmi, bystrymi, umiejącymi poruszać się w Internecie, nie pozwólcie więc robić z siebie pelikanów. To taki mój apel na wtorek.
Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #bojowkaas #manipulujo #aswykopu
@Sieter
@arczibaldi77
@
Komentarz usunięty przez autora
My będący śmieciem ludzkim z nocnej też?
@WuDwaKa: Najbardziej dojrzały z użytkowników się odezwał. Mogę wymyślić coś lepszego, jakąś aferę zbożową czy coś. Gdybym miał odchodzić to obiecuję że będzie coś lepszego niż standard.
Lepiej Ci ?
@a__s: a mój apel to żebyście naprawili w końcu gfycaty
@iedrzei: Taaaa, liczył na przelew oczywiście od bogatych wykopków... Tak jak pijacy proszący o 50gr tak naprawdę liczą zawsze, że ktoś "sypnie" więcej.
Komentarz usunięty przez autora
@mersi: No jakby o mnie, tylko jeszcze z tym pavulonem w kolano nie próbowałam ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ckbucu: Mamy zespół moderatorów, który zajmuje się zgłoszeniami. Z tego co obserwuję, liczba zgłoszeń cały czas spada, a więc panowie moderatorzy działają w temacie :-)
@Arveit: Uważam, że coś takiego nie powinno być regulowane przez administrację serwisu, a więc odgórnie narzucane przez serwis. Każdy ma tu prawo założyć konto i opublikować znalezisko i o ile znalezisko nie narusza