Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +90
#primemma
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
Mam prawilnego linka ale nie nadążam odpisywać. Spokojnie. Daj plusa abym nick widział albo koment
Pshemeck +125
Migawka z Polski, oj będzie miała kobieta przewalone :) Co innego poparcie Palestyny, a co innego takie banery. Na pewno już namierzają p0lkę.
#izrael #palestyna #wojna #bekazpodludzi
#izrael #palestyna #wojna #bekazpodludzi
Wpis oczywiście okazał się jedynie wymysłem bujnej wyobraźni jego autora. Ale cieszę się, że szybko i sprawnie to wykryliście. Uważam, że pomagać trzeba, ale w całym tym pomaganiu należy zachować zdrowy rozsądek, by ktoś czasem nie próbował wykorzystać naszych dobrych chęci. Dlatego zawsze weryfikujcie informacje, jesteście inteligentnymi ludźmi, bystrymi, umiejącymi poruszać się w Internecie, nie pozwólcie więc robić z siebie pelikanów. To taki mój apel na wtorek.
Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #bojowkaas #manipulujo #aswykopu
@iedrzei: Domestos.
@a__s: Muuahahah
Wykopki
Weryfikujące Informacje
Inteligentne
Bystre
@skejna: Pamiętaj, że również masz tu konto. Każda opinia o Wykopowiczach, jest również opinią o Tobie :-)
@a__s: Nawet nie wiesz ile razy rozważałem seppuku pastą o serwerowni widząc kolejną grubą sobotnią aferę nakręconą przez jakieś niesprawdzone informacje.
@pwone: Nie szkoda. Jak pobędziesz tu jeszcze trochę to dojdzie do Ciebie że bordo przychodzi i odchodzi.
#edit - o widzę że w ciągu 8 lat tego nie załapałeś?
@skejna: Ja tu jestem od ponad 8 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pwone: No to czemu miałoby być mi szkoda bordo skoro może go za tydzień nie być? Jak Ci tak bordo brakuje to wyślę Ci kilka fajnych linków, wrzucisz coś o islamie, zaraz dostaniesz kolorek i będziesz szczęśliwy.
@zaqwer: Bo odpowiedź nie jest prosta. Myślę, że wszyscy chcielibyśmy móc wprowadzać nowości na serwis, ale z pewnych powodów nie możemy tego obecnie robić. Nie jest jednak tak, że nie dzieje się w tej sprawie nic. Mamy za sobą sporo burzliwych spotkań, musieliśmy podjąć wiele trudnych decyzji, zdecydować, które rozwiązania będą lepsze zarówno dla Was,
@a__s:
@skejna: Jak usunąć konto to po "ludzku" a nie tylko pasta, kosmonauta i zdjęcie. Niby tacy poważni stażem a nie stać ich na lepsze odejście...