Aktywne Wpisy

thorgoth +122
Był 20 sierpnia 2002 roku.
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
Około 5 nad ranem do domu na skraju wsi dowlókł się chłopak. Był cały we krwi, powiedzieć że wyglądał na pobitego byłoby eufemizmem. Jego oczodoły były tak spuchnięte że nie widać było oczu. Próbował coś powiedzieć ale złamana szczęka i wybite zęby skutecznie mu to uniemożliwiały. Piotr, bo tak miał na imię skatowany chłopak, później powie że mówił "Ratujcie Wiolkę". Właściciel domu nic nie zrozumiał ale niezwłocznie
źródło: GMrukKbWkAAdJSC
Pobierz
PanMuzykant +213
450k kredytu, 150k wkładu własnego... Do spłaty 1100k...
Najlepsza oferta spośród 4 innych, jakie dostaliśmy z żoną ( ͡º ͜ʖ͡º) Super partia bulwo!!
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci
Najlepsza oferta spośród 4 innych, jakie dostaliśmy z żoną ( ͡º ͜ʖ͡º) Super partia bulwo!!
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci

Wpis oczywiście okazał się jedynie wymysłem bujnej wyobraźni jego autora. Ale cieszę się, że szybko i sprawnie to wykryliście. Uważam, że pomagać trzeba, ale w całym tym pomaganiu należy zachować zdrowy rozsądek, by ktoś czasem nie próbował wykorzystać naszych dobrych chęci. Dlatego zawsze weryfikujcie informacje, jesteście inteligentnymi ludźmi, bystrymi, umiejącymi poruszać się w Internecie, nie pozwólcie więc robić z siebie pelikanów. To taki mój apel na wtorek.
Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #bojowkaas #manipulujo #aswykopu
@iedrzei: Domestos.
@a__s: Muuahahah
Wykopki
@skejna: Pamiętaj, że również masz tu konto. Każda opinia o Wykopowiczach, jest również opinią o Tobie :-)
@a__s: Nawet nie wiesz ile razy rozważałem seppuku pastą o serwerowni widząc kolejną grubą sobotnią aferę nakręconą przez jakieś niesprawdzone informacje.
@pwone: Nie szkoda. Jak pobędziesz tu jeszcze trochę to dojdzie do Ciebie że bordo przychodzi i odchodzi.
#edit - o widzę że w ciągu 8 lat tego nie załapałeś?
@skejna: Ja tu jestem od ponad 8 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pwone: No to czemu miałoby być mi szkoda bordo skoro może go za tydzień nie być? Jak Ci tak bordo brakuje to wyślę Ci kilka fajnych linków, wrzucisz coś o islamie, zaraz dostaniesz kolorek i będziesz szczęśliwy.
@zaqwer: Bo odpowiedź nie jest prosta. Myślę, że wszyscy chcielibyśmy móc wprowadzać nowości na serwis, ale z pewnych powodów nie możemy tego obecnie robić. Nie jest jednak tak, że nie dzieje się w tej sprawie nic. Mamy za sobą sporo burzliwych spotkań, musieliśmy podjąć wiele trudnych decyzji, zdecydować, które rozwiązania będą lepsze zarówno dla
@a__s:
źródło: comment_wySfqGPD9a0PVMj0NY6rIBE1vq36Ueaf.jpg
Pobierz@skejna: Jak usunąć konto to po "ludzku" a nie tylko pasta, kosmonauta i zdjęcie. Niby tacy poważni stażem a nie stać ich na lepsze odejście...