Aktywne Wpisy

dudi-dudi +1279
Wielka afera, bo różową za kolano złapałem w aucie.
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow

MLeko29 +284
Dzień dobry
źródło: 1000057259
Pobierz

Poza tym, ja nie narzekam na niski poziom wpisów na mirko, bo to jest już taki standard, że kolejny wywód na ten temat byłby następną próbą walki z wiatrakami, tylko
Ostatnio Pan ochroniarz mi opowiadał, że zakazali mu mówić po śląsku jak jest w pracy, bo może urazić "swoim poziomem" niektóre osoby, albo po prostu mogą go nie zrozumieć. Myślałam, że to jednorazowy wymysł osób z dyrekcji. Ale to co tu czytam jest żenujące. Mieszkam na Śląsku i na palcach u jednej ręki policzę, jak spotkałam kogos, kto mowil gwarą. Obecnie młodzi ludzie bardzo rzadko mówią na codzień po
Dupisz alajny, widziałem jak spieprzałeś
Przed panem dzielnicowym, co poskarżył twojej mamie
Zawsze myślałem, że tam jest "wydupiżalajmy" - jakiś dziwny śląski synonim słowa "uciekajmy" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)