Wpis z mikrobloga

Dzisiaj pierwszy dzien w nowej #pracbaza, w sumie malo moge powiedziec o pracy w #korpo bo to moj pierwszy raz. Spodobalo mi sie jak nigdzie indziej, pracuje sobie na lotnisku, do pracy pod krawatem, mili ludzie, super atmosfera, ladna hinduska w ekipie ( ͡° ͜ʖ ͡°), nieograniczone ilosci kawy i wody z cyrtryna na lodzie. Fajna sprawa, zyc nie umierac. Kasa tez jest atrakcyjna, do pracy jeden autobus. Serio jakos tak az czlowiekowi sie pracowac chce. Polecam motzno ten stan. Juz dawno nie czulem sie tak fajnie na mysl ze ide do pracy.

#feels #emigracja #korposwiat #hinduskacontent
  • 16
@maxprojekt To nie Polska brachu, ze w pracy podcinaja Ci tetnice dla wlasnej satysfakcji. Tutaj masz obowiazujace prawo pracy, do tego pracuje na pilnie strzezonym rejonie. Za to, ze ktos zwroci mi uwage "mlody jestes, #!$%@? wiesz" moga poleciec z roboty. Tutaj kazdy patrzy pod swoje nogi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mektoncjusz Customer Service, dbam o klienta glownie a do tego male taski jak np, zadbanie o miejsca dla nich, platnosci itp. Praca w sieci restauracji ( jakkolwiek to brzmi ogromnej ktora ma tez siec hoteli itp). W sumie to taki ekskluzywny lokal, a ja pracuje w strefie "Table Service" czyli klienci z wyzszej polki. Doswiadczenie z klientem mam duze, ale to glownie charakter i to ze naprawde lubie pracowac z ludzmi przyczynilo