Aktywne Wpisy

Wrrronika +24
Pobudka!!!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!

macan +28
Chłop powinien się szykować do kołchozu, a kroi wielki kawał boczku, by zrobić na nim jejeczniczkę i idzie oddać krew, więc pan Janusz musi dać dziś i jutro wolne ¯\(ツ)/¯
Przy okazji chłop coś dobrego zrobi dla świata, bo 0Rh- bardzo niskie stany.
Dajcie plusa, żeby chłopu dobrze z żyły ciekło
#pracbaza #krwiodawstwo #jedzenie
Przy okazji chłop coś dobrego zrobi dla świata, bo 0Rh- bardzo niskie stany.
Dajcie plusa, żeby chłopu dobrze z żyły ciekło
#pracbaza #krwiodawstwo #jedzenie

Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w twarz to chyba zaczęła coś rozumieć. Oczywiście wielkie oburzenie bo jak to bombelek nie może sobie bajki oglądać i wszyscy dookoła muszą słuchać tego gowna. W końcu wyłączyła dźwięk…
Nasuwa mi się pytanie jak to jest, że ona i jej facet mają iPhone Pro, a dziecko nie może mieć cholernych słuchawek, które wcale nie są drogie. Nie rozumiem takiego postępowania…
#pkp #ukraina #telefony #kultura
at0th
Dołączył dzisiaj
Onuca detected
xDDDD
Dziekujemy ze nas poinformowales o tym niezwykle waznym incydencie.
Z tego powodu teraz juz szykujemy wojska do wojny z Ukraina
@at0th: Jesteś tutaj od dzisiaj, a masz ten sam syndrom oblężonej twierdzy jak wszystkie pozostałe onuce. Weź się za coś pożytecznego zamiast klepać komentarze za rubelki.
Ktoś nieświadomy by poczytał i byłoby mu żal opka ;)