Aktywne Wpisy
D07IFP +16
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

prostymirek +221
ZACZĘŁO SIĘ
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: 2
Pobierz

@artur1792: albo nie patrzy i scrolluje dalej. Ludzie bardzo często nie czytają nawet opisu.
Często jest wysyłka listem zwykłym. Kiedyś sam myślałem, że to na 100% wałek. Jednak jak kupowałem pierdoły za 2-3zł to nie chciało mi się płacić 8-9zł za list polecony gdzie zwykły list to było z 2-3zł... Prawdopodobieństwo tego, że list nie dotrze jest zerowe (jeśli został wysłany). Tak więc po sprawdzeniu komentarzy zamówiłem. Na 10 takich przesyłek wszystkie do mnie dotarły. Więc to nie jest tak,
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_Gnj6MEnKAYoZUWsclq28vvX4RAxjBOad.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@WRonX: Amator. 20 przedmiotów jeszcze mu się za granicę opłaci kupić. Należało kupić je ojedyńczo pod różne adresy.
źródło: comment_1Itb18SEMjI8BOAUV1kTq7zQ9Zln6Bf7.jpg
PobierzDo tego spacja przed kropką. Co za jełop. xD
@jumpel: i za wysłanie kartki papieru w kopercie będziesz płacił 10 zł