Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@citos88: @husky83:

Często jest wysyłka listem zwykłym. Kiedyś sam myślałem, że to na 100% wałek. Jednak jak kupowałem pierdoły za 2-3zł to nie chciało mi się płacić 8-9zł za list polecony gdzie zwykły list to było z 2-3zł... Prawdopodobieństwo tego, że list nie dotrze jest zerowe (jeśli został wysłany). Tak więc po sprawdzeniu komentarzy zamówiłem. Na 10 takich przesyłek wszystkie do mnie dotarły. Więc to nie jest tak,
  • Odpowiedz
Jak niedawno kupowałam ładowarki do telefonu to specjalnie scrollowałam niżej by kupić u osoby która nie ma ustawionej "Wysyłki za 0 zł do... " . Nie będę kupować u cwaniaczków.
  • Odpowiedz
@Witeeek: myślę, że nie przyjdzie, mimo, że sprzedawca będzie się upierał, że wysłał. Po miesiącu wspaniałomyślnie dostaniesz zwrot hajsu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Witeeek: tez Ci wystawi negatywa i napisze, ze probowales wyludzic zwrot pieniedzy. generalnie poczta powinna wycofac przesylki nierejestrowane albo Allegro powinno wycofać mozliwosc takiej wysylki, bo to jest pole do popisu dla przekreciarzy :p
  • Odpowiedz
@jumpel: Chyba nie zwróciłeś uwagi na jedną ważną kwestię, przy wysyłce do Hiszpanii, nie ma informacji, że to przesyłka nierejestrowana. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak więc będę chciał potwierdzenie nadania. :)
  • Odpowiedz