Wpis z mikrobloga

@Saemiel: w karczmie nie ma nikogo oprocz waszej trojki, jesli chcesz sie pozywicic powinienes przeszukac spichlerz, moze tam sie cos zbajdzie i dzieki temu bedziecie blizej rozwiazania zagadki, co sie stalo z wlascicielami i przyjezdnymi w karczmie. Swiatlo ktore padalo do srodka robi sie coraz slabsze, mimo iz widzisz troche w ciemnosciach na pol metra ze wzgledu na swoje elfickir pochodzenie, to sugerowalbym sie rozejrzec za jakims zrodlem swiatla.

@
  • Odpowiedz
@Saemiel: szybki rzut czekoladowym okiem i już wiem co robić zatapiam miecz po rękojeść w szyi pomarańczowego kota, zostawiając go harczącego w kałuży krwi....

Panowie, dzielimy się 40/40!
  • Odpowiedz
@Jubei: nazywam się @anonim1133 , jestem wlascicielem tej oberży, od paru dni, terroryzuje naszą okolicę okropny czarnoksiężnik, każdego mojego klienta, ktorego chcialem naklonic do spedzenia czasu w mojej przytulasnej i milutkiej oberzy zamienia w banana! Wydaje mi sie ze to ma zwiazek z tymi elfikami grasujacymi po polu zbozowym, od jakiegos czasu, pomozcie! Nie chce skonczyc jak oni!

@ChinskiAgrest: to nie sa halucynacje, na skorkach od banana
  • Odpowiedz