@Wraniak: jeśli nie chcesz być przywiązany do ładowarki lub powerbanka to bierz rn3pro. no i 3gb oczywiście ( ͡°͜ʖ͡°) najtaniej aliexpress, ale problematyczna gwarancja realizowana w chinach. mi akurat to nie przeszkadzało i właśnie z ali brałem
@Wraniak: Wałkowałem ten temat i zdecydowałbym sie na rm3p bierz tylko 3GB. Najtaniej na ali od goldwaya, najbezpieczniej na banngood albo ibuygod - tam drożej ale masz serwis w PL. Ogolnie bede kupowal rm3p ale poczekam az ceny troche spadna. Teraz leci do mnie mi4c
@Winters_III: Nie sądzę, na kamerki Xiaomi Yi nie było VATu, tak samo na Letv600 i jeszcze jakiś tel Xiaomi tylko nie pamiętam jaki :) To zależy od szczęścia raczej, mi przechodzi przez Wer Warszawa
@DRUAA jeszcze nie wiem. Nadal lezy w WER. Mysle ze nie sa tak glupi zeby naliczac od zadeklarowanej wartosci, gdyz wyslalem im screena zamowienia gdzie widac ile kosztowal tel
@Winters_III: mówisz że kupując w banngood / ibuygod jest serwis/częściowy serwis w PL, w zasadzie po zakupie od razu planuję wgrać globala - gwarancja wtedy nadal obowiązuje?
#xiaomi
Bierz na banggood/ibuygou
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Albo będzie albo nie.
To zależy od szczęścia raczej, mi przechodzi przez Wer Warszawa
Niektórzy się chwalili tutaj, że uniknęli Vatu na paczkach z banggood :) Stąd 50/50 szans.
Ile zapłaciłes tego vatu?
Od wartości zadeklarowanej przez banggood?