Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
Jakaś hr-ówa pochwaliła się tym na linkedin. Programista wściekły w *uj agresywny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
#hr #programowanie #programista15k #programista20k #heheszki #linkedin #bekazprogramistow
Wysłano ze smartfonu Sony Xperia w dniu dzisiejszym nie ma problemu z tym że mam jeszcze sporo czasu i pieniędzy. W tym tygodniu to szkolenia z zakresu prawa pracy i nie tylko w tym roku. Moje pytanie brzmi czy to jest znowu to samo co zwykle w ciągu dnia i nocy z soboty na niedzielę w załączniku nr telefonu do porównania cena już od dawna nie ma na celu zwiększenie ilości osób z którymi się w tym po uszy zagrzebię. Żaden z nich jest w porządku obrad w tym roku nie będzie problemu z akceptacją tekstu na liście polskich nazwisk i nie tylko. W tej paczce zgromadzenia zakonne i czyścimy na to że mi się nie należy. Żeby zobaczyć fotkę w oryginalnym rozmiarze XL i nie mam pojęcia co to znaczy.
#heheszki #glupiewykopowezabawy
Komentarz usunięty przez autora