Wpis z mikrobloga

Dispatch: Ships within 3-5 business days

Jak to jest? Da rade w 5 dni od zamówienia dostać do ręki telefon?

#ibuygou
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@jkbck sama specyfikacja sugeruje w sumie ze redmi 3 jest sporo wydajniejszy wiec chyba jakas roznica w aplikacjach bedzie ;) nie korzystam z tego wiele ale zawsze cos
  • Odpowiedz
  • 0
@Python Szczerze mówiąc nigdy nie odczułem spadków wydajności Nexusa. Pracowałem na AOSP Lollipop. Ale w sumie nie grałem w żadne wymagające gry.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jkbck ja podobnie nie odczulem ale chodzi mi tylko o teoretyczna wydajnosc bo to nowszy sprzet ;) najwazniejsze zeby byl dobry ekran i bateria
  • Odpowiedz
  • 0
@Python Teoretyczna na pewno lepsza. Bateria gorsza niż w 3-letnim Nexusie na pewno nie będzie. A jeśli o ekran chodzi to jest na nim matowa folia transportowa, a nie chcę jej ściągać dopóki nie przyjdzie mi jakieś szkło hartowane (to nie Gorilla z Nexusa). Głośnik rozmów był lepszej jakości w N4, ale nie jest tu źle. Nie zmieniałbym N4 gdybym nie rozbił ekranu :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jkbck mi bateria padła trzyma max 10h i szkoda zachodu z wymianą... Z resztą po prawie 4 latach mam ochotę na małą zmianę ;)
  • Odpowiedz
@jkbck: O - zrodziło mi sie bardzo ważne pytanie.

Z jakim system (wersja i czy miał już usługi google poinstalowane) przyszedł Ci redmi od ibuygou?
  • Odpowiedz